Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Emma García rep la denúncia que la pot deixar sense feina a Telecinco

Mar Flores ha denunciat diverses persones

Emma García patia recentment una gran garrotada personal en produir-se la mort del seu pare. I ara n'acaba de rebre un altre, però a l'àmbit professional. Tant és així que el seu treball a la televisió pot estar a la corda fluixa.

Algú l'ha denunciat, igual que altres rostres de la cadena com a Carlota Corredera. Aquesta ha estat Mar Flores, i la raó és que, segons sembla, al seu programa es van filtrar uns missatges que l'exmodel considera privats. I això l'ha portat a actuar judicialment, fet que posa diverses cares de 'Mediaset' en una tessitura complicada.

Emma Garcia sap l'origen del conflicte judicial

Emma García ha vist que se l'ha denunciada per una informació que va abordar a 'Viva la vida' el passat mes de novembre. En concret, aquest espai, igual que 'Sálvame', va emetre i va parlar sobre uns àudios que Mar Flores presumptament va enviar al fotògraf Jordi Martín.

Uns àudios en què ella demanava al reporter que fes un seguiment a la seva parella, Elías Sacal. L'objectiu era poder 'treure-li draps bruts'. Per això digués coses com: «Em ve de gust que surti el més lleig i el més gros possible».

D'aquesta manera, Emma Garcia va comentar l'aspecte més conflictiu de la relació sentimental. Una relació que va començar l'any 2016 i que ha estat plena de crisis, ruptures i alts i baixos.

Ràpidament, el descobriment d'aquests missatges va provocar la reacció de Mar Flores. Així, va arribar a manifestar públicament a les xarxes: «Les declaracions que està fent Jordi Martín González són exclusivament per lucrar-se, sense importar el mal que fa a altres persones».

I a això va arribar a afegir: «Apareixen aquestes coses manipulades, tergiversades. Aniré a judici, li posaré una demanda a aquest senyor».

Imatge de Mar Flores i Elías Sacal
Segons els àudios comentats per Emma García, Mar voldria deixar en evidència a Elías Sacal | GTRES

Mar Flores pren accions judicials

Emma García ha sabut ara que l''anunci' de qui fos model s'ha fet realitat. Sí, perquè ha denunciat al fotògraf pel qual va passar, però no només a ell.

Mar Flores també ha pres mesures judicials contra la presentadora i Raúl Prieto, director de 'Viva la vida', per abordar l'esmentat assumpte. Alhora, ha fet el mateix contra Carlota Corredera i David Valldeperas, conductora i director de 'Sálvame'.

Però això no és tot, ja que també ho ha fet contra les dues productores 'implicades', és a dir, 'Cuarzo TV' i 'La Fábrica de la Tele'. A més a més, aquesta última productora es troba afrontant un altre seriós problema judicial, cosa que s'ha anomenat 'Operación Deluxe'.

Emma García seriosa
Emma García ha estat demandada igual que altres cares de Telecinco | Telecinco

Martín ha estat l'encarregat de donar a conèixer el que ha passat amb Mar Flores i ho ha fet 'advertint' l'excunyada de Kiko Matamoros. Sí, perquè ha dit: «Ahir vaig rebre un burofax teu on ens denuncies a Carlota, Valldeperas, Emma García, Raúl Prieto, 'La Fábrica de la Tele', 'Cuarzo' i a mi».

«Recorda que m'has enviat una carta manuscrita al meu domicili juntament amb un 'pendrive' amb imatges compromeses del teu exmarit Javier Merino Com se t'acut denunciar per violència domèstica?», advertia.

Però això no ho és tot, ja que afegia referint-se a Mar Flores: «Me'n vaig anar a Montecarlo a espiar la teva actual parella sentimental perquè m'ho imploraves. Hi ha els àudios i avui parlaré amb Javier Merino per fer-li saber les teves lletges intencions. Molta sort!».

Imatge de Mar Flores posant somrient a un photocall
Mar Flores ha decidit prendre mesures judicials | GTRES

La 'guerra' sembla haver començat i a Emma García, que sempre vol estar allunyada de la polèmica, no li agrada gens. Tot i això, caldrà esperar per veure com es resol la situació de Mar Flores.