Primer pla de Ion Aramendi somrient i miran a càmera

Ion Aramendi confirma el secret a veus sobre la seva dona María Amores

Aramendi confessa alguns detalls de María

Ion Aramendi ja està preparat per posar-se al capdavant d'un dels seus reptes professionals més grans. Sí, perquè en qüestió de setmanes se'l podrà tornar a veure a 'Mediaset'. Concretament, la cadena de Vasile li confiarà la presentació del debat de 'Supervivientes'.

Formarà un equip de luxe juntament amb Jorge Javier Vázquez, Carlos Sobera i Lara Álvarez. La seva incorporació a Telecinco va suposar tota una sorpresa, sobretot a TVE, on es trobava al capdavant d''El Cazador'.

Implicarà tot un repte per a Ion, que comptarà amb el suport de la seva família, sobretot de la seva dona María Amores. Des de fa uns dies, és la que s'encarrega de transmetre-li tot el suport a les xarxes socials. «Enhorabona per partida doble», assenyalava orgullosa.

«Per mi segueix sent el basc atractiu que estudiava Periodisme a Salamanca i el cambrer del Callejón al qual vaig perdre-li la pista», explicava. L'acabaria retrobant «en un bar fa catorze anys nouvingut d'Austràlia. El vaig veure pinta de nàufrag d'una vida anterior i vaig voler convidar-lo a quedar-se a la meva per sempre».

En va voler destacar la seva faceta com a pare, «tant, que a vegades m'agradaria ser la seva filla», apunta. Va escriure que «la nostra vida no para de virar, de fer voltes, no parem de canviar de ciutats, de treballs, de cadenes...». Tot i això, «ell, l'únic que ens transmet diàriament és alegria, seguretat i amor».

Imatge de Ion Aramendi abraçant a la seva dona María Amores
Ion Aramendi amb la seva dona, María Amores | GTRES

El presentador no va dubtar a respondre-li a la publicació, amb un «sense paraules». Li donava les gràcies a la seva dona «per donar-me el regal més gran de la meva vida, els meus fills, els nostres fills. Desitjant veure la carona a la petita», afegia.

Ion Aramendi aprofitava, a més a més, una entrevista a 'Lecturas' per treure'n el costat més romàntic. Quan se li pregunta per María Amores, té clar que és juntament amb els seus nens «la persona més important de la meva vida. És la meva millor amiga, la meva dona i mare dels meus fills».

Confessa que «no he pogut tenir més sort trobant-la». Són molts anys junts, i en aquest temps, ella s'ha convertit en una peça essencial al seu dia a dia. Ha hagut de renunciar a moltes coses perquè el comunicador pogués veure complerts els somnis.

Desvela que «quan va sorgir l'oportunitat de tornar a Sant Sebastià, va ser molt generosa. Dedicant-se també a la tele, va sacrificar part de la seva carrera perquè la família seguís unida». Fa uns mesos van haver de tornar a canviar de ciutat després que els arribés l'oferta de TVE.

«Ella s'encarrega de tot i és el pilar de la meva vida. Sense ella, jo no seria qui soc», recorda. I és que ja se sap que darrere un gran home sempre hi ha una gran dona, i això es podria dir en el cas del basc.

Ion Aramendi, feliç per partida doble

Ion Aramendi i María són pares de dos nens, però en poc temps veuran com la família s'amplia. Està previst que en qüestió d'uns mesos arribi al món una nena.

És clar que l'alegria s'ha apoderat d'aquesta casa. I no només presumeixen de ser un matrimoni feliç, sinó que també en l'àmbit professional estan aconseguint molt reconeixement.

El presentador era considerat un dels grans talents de l'ens públic, però fa unes setmanes va rebre una atractiva oferta per part de 'Mediaset' que no podia rebutjar.

Es tractava de posar-se al capdavant d'un format que compta amb molta audiència i que suposa tot un repte. A més, o és la primera vegada que Ion Aramendi trepitja aquesta casa, ja que fa uns anys va exercir les funcions de reporter a 'Sálvame'.