Sergio Ramos i Pilar Rubio.

Pilar Rubio s'assabenta a París que Sergio Ramos l'ha estat enganyant

Pilar Rubio acaba de descobrir el secret de Ramos

Pilar Rubio està passant per un bon moment professional, gràcies a 'El Hormiguero' i 'El Desafío', però en l'àmbit personal no travessa una bona etapa. El motiu és que al seu marit, Sergio Ramos, no li va gens bé al PSG. Tant és així, que tot sembla indicar que a l'estiu deixarà l'equip, i per això la família abandonarà la ciutat francesa.

Encara més, la presentadora s'ha assabentat d'un secret del futbolista. Sembla que el sevillà ha enganyat tothom, inclosa a ella, per mantenir en secret una cosa que feia perquè el Reial Madrid li ho tenia totalment prohibit: torejar.

Pilar Rubio coneix l'engany

Pilar va iniciar la seva relació amb l'esportista cap al 2012 i fruit d'aquest amor tenen quatre fills. Són una parella consolidada i aparentment sense secrets. Però possiblement aquest cap de setmana ella ha descobert una cosa que desconeixia tothom.

'Viva la vida' ha analitzat la figura de Ramos i, en concret, la seva història més enllà del camp de futbol. Així, encara que s'ha fet referència a les seves controvèrsies dins el món de l'esport, s'ha parlat de les que va tenir fora.

Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Pilar Rubio ha sabut ara el secret que Sergio Ramos ha amagat tothom. | CatalunyaDiari 

En aquest punt, Terelu ha decidit intervenir per revelar una cosa que es desconeixia de l'andalús i que sempre ha mantingut oculta. «Conec la seva afició, a més de per les dones en un moment determinat de la seva vida, pels bous».

«Ara ja ho puc explicar. Estant jugant al Reial Madrid els futbolistes no poden torejar perquè és un perill al qual no s'han d'exposar. Però ell se n'anava a la finca d'un amic meu, Felipe Garrigues, i torejava, però ningú no ho sabia».

«Sentia passió pels bous i més d'una vegada l'hem vist públicament amb un capot. Per això, anava a la finca a torejar vaques, d'amagat i sense que ningú ho sabés. Això hauria suposat que fos multat pel club».

Primer pla de Sergio Ramos.
Sergio torejava d'amagat. | Europa Press 

Pilar Rubio descobreix els secrets amorosos de Sergio Ramos

La presentadora no només ha pogut saber que el seu marit se saltava les normes imposades pel Reial Madrid. També ha descobert detalls de la seva vida sentimental.

Així, Diego Arrabal ha manifestat: «Sempre ha estat un conqueridor». En aquest moment, Isabel Rábago ha explicat que «moltes de les seves relacions no van funcionar per culpa de la mare. Se suposa que els pares li havien de donar una mena d'autorització».

▶️ Sergio Ramos está en una situación límite y Pilar Rubio lo sabe

Aquí no ha quedat tot, ja que al programa s'ha revelat un altre secret del marit de Pilar. «Jugant al Madrid es va enamorar bojament de la filla d'una família espanyola molt coneguda. El club els va sol·licitar que posessin ordre a l'assumpte».

«Ell era el capità de l'equip i estava solter, però aquella relació molestava com a jugador perquè estava obsessionat i el despistava. Era un amor impossible, alguna cosa van viure i tot això es va amagar. Però algun dia, com que el passat sempre torna, ho sabrem tot».

Primer pla de Pilar Rubio.
Pilar també ha conegut la història d'amor que el seu marit va mantenir amb algú especial. | GTRES 

Així mateix, s'ha explicat que «va ser un amor molt especial, ella és una persona molt maca i ara té parella. Un dia se sabrà i servirà per mostrar que no sempre tot és perfecte».