Edmundo "Bigote" Arrocet a l'entrada del jutjat

Les infidelitats passen factura a Edmundo Arrocet: «María Teresa ho sabia»

Sembla ser que l'humorista podria haver estat infidel a María Teresa Campos durant la seva relació

Edmundo Arrocet ha estat enxampat amb les mans a la massa. I és que l'humorista no dubtava a reconèixer a Secret Story que li ha sigut infidel a diverses de les seves exparelles.

En sortir a la llum el tema de les deslleialtats, Bigote no dubtava a compartir la seva opinió al respecte. «És un tema d'acord amb la religió i el país. Als països àrabs et pots casar amb tres, quatre o cinc dones i no passa res», ha explicat als seus companys.

«El món occidental és el més fals de tots. Un es casa i té a la seva dona i també la seva amant, en la majoria dels casos. La infidelitat és relativa», assenyalava obertament.

Després d'aquesta revelació, li preguntaven directament a l'argentí si ell havia sigut infidel a alguna de les seves parelles. La seva resposta no deixava a ningú indiferent.

«Sí, és clar! El que digui el contrari està mentint pel coll», declarava. Tot i que s'ha negat a confessar a qui li havia estat infidel, molts han començat a pensar en María Teresa Campos.

I més quan ha admès que no es va atrevir a confessar. «Ulls que no veuen, cor que no sent», argumentava. I fins i tot s'atrevia a explicar quina era la seva tècnica. «Cal saber fer-ho bé. El problema és que ningú ho reconeix».

«Tots diuen coses que no ho són. No dic que tots els homes siguin així. Als meus 72 anys no he conegut a un home que no hagi tingut un tampteig...», remarcava.

Edmundo Arrocet es delata a si mateix i reconeix diverses deslleialtats

Des de la seva entrada a Secret Story, Edmundo s'ha desviscut per deixar molt clar que ell sempre ha estimat a María Teresa. Que mai va tenir intenció de fer-li mal. A més, ha desmentit rotundament moltes de les declaracions que la veterana presentadora havia fet en la seva contra.

Per exemple, que l'havia deixat a través d'un trist missatge o les suposades converses que va mantenir amb Terelu Campos. «A mi em fa mal perquè jo estimo a la Teresa, no estic enamorat d'ella, però jo l'estimo», assenyalava dolgut.

«La recordo i em dona una tendresa ... Sé el que deu estar passant, coneixent-la. Ho ha d'estar passant malament, molt malament, per culpa d'aquesta marranada», empatitzava.

«Ella és bona gent, ella ho fa tot per les seves filles... Ja parlaré amb ella en el moment oportú», declarava. Així, entre els seus plans després de sortir del reality, posaria en ordre els seus problemes amb la matriarca del clan.

Tot i això, i després d'escoltar les seves últimes confessions, pot ser que la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego no tingui moltes ganes de solucionar res.

I és que pot ser que les seves pitjors sospites acabin de confirmar-se. Pel que sembla, María Teresa hauria tingut sospites que Edmundo li estava sent deslleial durant els cinc anys que van estar junts.

Bigote insisteix que ell estava enamorat de la presentadora i que li va costar molt prendre la decisió de posar fi al seu amor. Lamentablement, els desacords entre ells eren cada vegada més constants, el que feia la convivència insostenible.

«M'unien moltes coses molt boniques. Ella és molt més simpàtica i alegre que jo, bona per a la broma perquè té aquest caràcter tan andalús, i li surt tot tan simpàtic. L'avorrit de la casa era jo», explicava sobre la seva relació.

«Quan un ha viscut amb una persona tants anys i amb tant afecte, on ha estat tan feliç, té una sensació bonica... Són gairebé sis anys», destacava. Tot i això, el dubte sobre una possible deslleialtat ja està en l'aire.