Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Íñigo Onieva i Tamara Falcó ja no segueixen junts perquè ella té una nova il·lusió

Tamara Falcó ha marxat a l'estranger sense el seu xicot

Sens dubte, avui, 4 d'agost, és un gran dia per a Tamara Falcó. I és que la filla d'Isabel Preysler està de celebració amb motiu de l'estrena del seu primer documental: Tamara Falcó: La Marquesa.

La veritat és que, de mica en mica, els somnis de la influencer es van fent realitat. En primer lloc, li feia molta il·lusió formar part d'aquest projecte, ja que estava segura que seria un èxit.

De fet, és normal que pensi així està dirigida pels mateixos responsables que van fer possible Soy Georgina, la docusèrie de la xicota de Cristiano Ronaldo que va triomfar.

A més, no només està feliç amb aquesta notícia, sinó que també, com podrem veure al documental, obrirà un restaurant al palau que va heretar del seu pare, Carlos Falcó. Així mateix, El Rincón ha estat el lloc perfecte perquè la guanyadora de MasterChef Celebrity comenci una nova aventura al món de la gastronomia.

Tanmateix, tot i els plans de feina, no se li oblida descansar i gaudir de les seves vacances d'estiu. Això sí, ha marxat fora d'Espanya sense el seu xicot, Íñigo Onieva.

Tamara Falcó no tolerarà que ningú li faci ombra
Tamara Falcó necessitava marxar. | Cedida

 

Tamara Falcó se'n va sense Íñigo Onieva

Justament, uns dies abans de l'estrena del documental, Tamara Falcó ha optat per passar uns dies fora del país abans de tornar a aparèixer davant dels mitjans. Així mateix, el destí que ha escollit, en aquesta ocasió, ha estat Sèrbia, un lloc perfecte per allunyar-se de les càmeres a què es veu sotmesa diàriament a Espanya.

Com era evident, tothom pensava que comptaria amb la companyia del seu xicot, Íñigo Onieva. Tot i això, sembla que aquest estiu la parella prefereix allunyar-se per un clar motiu.

I és que, a principis d'estiu, la parella va passar uns dies en un luxós ressort de Marbella. Després, van marxar cap a la destinació preferida dels famosos: Mallorca. No només van passejar pels increïbles carrers de la ciutat, sinó que van anar a un concert.

A més, també va anar de casament. En aquest cas, al del cosí de Tamara, Álvaro Falcó. La parella va poder gaudir d'una meravellosa vetllada en què, segurament, s'hauran plantejat si ells també volen fer el pas definitiu.

Per aquesta sèrie de raons, segurament tant Íñigo com la influencer hauran volgut passar un breu període de temps allunyats per dedicar-se a les seves aficions. De fet, ha estat així perquè el primer a separar-se va ser l'enginyer, que va viatjar fins a Turquia en companyia del seu cercle d'amics.

Així, Tamara Falcó ha fet el mateix, però ella ha viatjat fins a Sèrbia per motius religiosos. Sens dubte, la marquesa de Griñón s'ho va passar d'allò més bé i així ho va voler ensenyar a Instagram.

«Han estat uns dies meravellosos a Youth Festival in Megugorje de la mà de la Gospa (La Verge en serbi). He plorat, rigut, cantat i, evidentment, resat. Per a tots els que estigueu llegint això és que La Verge us està convidant a venir, és així com funciona», començava escrivint.

«Jo he tingut la sort que la meva amiga Clara i els meus superamics de la Macrofesta del Rosari m'han inclòs en el seu pelegrinatge», explicava molt emocionada Tamara Falcó.

Els problemes de salut de Tamara Falcó

Tot i que la seva vida sentimental i professional va genial, Tamara Falcó no pot dir el mateix pel que fa a la seva salut. I és que, des que es va saber que la marquesa de Griñón s'havia d'operar a causa d'un dolor localitzat a la zona de l'espatlla, tots els mitjans es van començar a preocupar.

Tot i això, ella va aclarir com es trobava respecte a aquest tema a la revista ¡Hola!.

Primer pla de Tamara Falcó
La filla d'Isabel Preysler està travessant una època complicada per la seva salut. | GTRES
 

«Soc hiperlaxa i s'ha fet malbé, m'ho han detectat ara, però és típic. No me'n recordo bé del nom mèdic», revelava. «Per això, no m'he operat, no és urgent, i hauré de fer fisioteràpia», deia.

El més segur és que la filla d'Isabel Preysler estigui esperant el moment perfecte per sotmetre's a aquesta intervenció i, així, poder descansar com cal.