Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile compleix la seva amenaça i es carrega un dels presentadors més estimats

Vasile es veu obligat a prescindir dels seus serveis

Paolo Vasile ja prepara la temporada que ve de Mediaset. Fa uns quants dies es coneixia que decidia prescindir d'un dels presentadors més reconeguts de la casa. El seu últim programa no ha aconseguit els resultats desitjats i això ha obligat el directiu italià a cancel·lar-lo.

El comunicador afectat per aquesta mesura seria Christian Gálvez. Fa un any aterrava a Cuatro amb Alta tensión, un programa que en un primer moment aconseguia uns bons resultats, per sobre de la mitjana de la cadena.

Tanmateix, Vasile va anar canviant els horaris d'emissió amb força freqüència, un fet que va perjudicar molt el format i va impedir que es creés una certa fidelitat per part de l'espectador. De fet, va acabar el curs televisiu per sota del 3%.

Per això, els responsables de la cadena han decidit que aquest concurs no es trobi entre les propostes de la temporada que ve. Això significa que el xicot de Patricia Pardo es quedarà sense projecte a partir del setembre, un cop dur per ell.

De moment, se'l pot veure els dimarts a Telecinco amb Esta noche gano yo. Un concurs que reuneix dos grups de famosos que han d'esquivar una sèrie de proves. Tot i això, aquesta feina se li acabarà d'aquí a unes setmanes, ja que es tracta d'un espai enfocat al període estival.

Fa uns dies, el grup audiovisual compartia una promo on deixava entreveure els programes de la graella de la nova temporada. No hi havia ni rastre del presentador ni del programa. Tot i això, sí que tornaria Chester de Risto Mejide, després de tres anys desaparegut.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile decideix prescindir del programa de Christian Gálvez. | Europa Press
 

També hi ha altres espais molt coneguts del canal que se seguiran emetent a Cuatro a partir del setembre. És el cas de First Dates, Volando voy o Cuarto Milenio, que estan molt consolidats i ja s'identifiquen amb la cadena.

A Paolo Vasile no li tremola el pols quan ha de prendre una decisió dràstica. Els resultats tan dolents d'Alta tensión eren insostenibles. El concurs va començar a emetre's en primer lloc a Telecinco, però no va tenir l'acceptació esperada per part dels espectadors.

Finalment, van decidir donar-li una segona oportunitat al segon canal de Mediaset. Les constants modificacions horàries li van acabar passant factura a Cuatro. Va passar de les 13.15, amb un 4,2% de share, a les 14.55, on es va conformar amb un 2,2%.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Paolo Vasile no comptarà amb Christian Gálvez. | Mediaset
 

Fins i tot, van intentar enfrontar-lo amb Pasapalabra, un contrincant difícil de vèncer. El concurs d'Antena 3 arriba a superar, de vegades, el 22%, i cap de les propostes del dirigent italià no ha aconseguit apropar-s'hi.

Li van donar de marge quatre setmanes, però van comprovar que estaven davant d'un rival molt fort. Tampoc no apareix entre les apostes de Telecinco i, per això, tot fa indicar que desapareixerà de la graella de Mediaset.

Paolo Vasile ja té substitut

Paolo Vasile no sembla disposat a concedir més oportunitats a Alta tensión. Hi havia moltes expectatives posades en aquest programa, però no va aconseguir enganxar l'audiència.

Això sí, el directiu italià no ha trigat gaire a trobar-li un substitut. A partir de l'1 de setembre emetran a la mateixa franja horària les trobades de l'Eurobasket. La competició durarà fins al dia 18.

▶️ El ganador de Supervivientes 2022, Alejandro Nieto, habla de la enfermedad de su hijo para confirmar las sospechas

L'espai que conduïa Christian Gálvez era l'únic concurs del canal, però això no ha estat suficient per convèncer el públic. Les baixes audiències manen i el futur del presentador ara és incert.

És probable que Paolo Vasile el posi al capdavant d'algun nou projecte de Mediaset, ja que continua confiant en les seves qualitats.