Tamara Falcó i Íñigo Onieva caminant pel carrer.

Íñigo Onieva al·lucina amb l'última acusació de Tamara Falcó

Tamara Falcó explota davant les crítiques de la premsa al seu nòvio, Íñigo Onieva

Tamara Falcó ha parlat sobre les crítiques que s'han fet  des de la premsa del cor a la seva relació amb Íñigo Onieva. La filla d'Isabel Presley el va conèixer gràcies als amics que tenen en comú.

El nòvio de Tamara Falcó és conegut perquè dissenya cotxes i, a més, és propietari de 'Lula The Club', una discoteca de Madrid on van molts influencers i famosos, com Marta Álamo, Paula Baset o Samantha Vallejo-Nágera.

El 2019, la relació d'íñigo i Tamara es va oficialitzar a la revista '¡Hola!', just després que ella ho deixés amb la seva exparella, un noi amb qui coincidia en el fet que tots dos eren molt catòlics.

La relació sentimental de Tamara Falcó preocupa l'audiència de Telecinco

Tot i això, el festeig entre Tamara i Íñigo no travessa un bon moment amb la premsa.

I és que s'acusa Onieva d'haver sigut infidel a Falcó amb diverses noies en un local d'oci nocturn. Un testimoni, a 'Sálvame', assegurava que el que havia vist no era propi d'una relació monògama.

«Els vaig veure un dia, i crec que tenen una relació totalment oberta [...]. L'actitud que va tenir amb les noies de la discoteca era de tonteig extrem [...]. A les imatges que he vist, Íñigo i la noia rossa són davant de tothom que hi havia a la discoteca».

Tamara Falcó, cansada del que es diu sobre Íñigo i ella

No obstant això, Tamara Falcó ha estat molt contundent amb la premsa del cor. Insisteix que la relació va com una seda. «Amb l'Íñigo tot va vent en popa, malgrat que s'entestin a dir el contrari», assegura a 'Lecturas'.

Les opinions del públic li arriben per tot arreu, però intenta que no l'afectin més del que cal.

«Ho porto amb serenitat. No els fem cas. Per què? És que el que estem patint és gairebé assetjament, bullying», comenta la nòvia d'Íñigo Onieva.

Encara que la majoria dels dies no en fa cas, hi ha moments en què Tamara Falcó no aconsegueix deixar de banda les crítiques.

Per això, no pot suportar que s'especuli sobre la relació que té amb Íñigo. «S'estan ficant amb nosaltres d'una manera... Però, bé, a veure, nosaltres estem supersegurs».

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Íñigo i Tamara són molt feliços junts | GTRES

De moment, Tamara Falcó i Íñigo Onieva segueixen junts, malgrat tot el que es diu. Estan convençuts que es troben en el millor moment de la relació i que ningú, ni res, ho farà malbé.

El possible casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Malgrat totes les crítiques que estan rebent, Íñigo i Tamara es volen casar. «No descartem que hi hagi boda», comentava ella il·lusionada.

Però no ho veuen com una cosa que hagi de passar aviat, ja que tots dos tenen els pares divorciats. 

Tenen pensat que el casament sigui amb persones molt properes, res a veure amb el casament del pare de Tamara. «No crec que la faci gegantina. El meu pare em va explicar que al primer casament, al final de la nit seguia saludant gent. Van ser 1.000 persones, i això em semblaria un malson», explicava Tamara Falcó.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva mare, Isabel Preysler, i el seu xicot, Iñigo Onieva
Isabel Preysler opina sobre la possibilitat que íñigo i Tamara es casin | Catalunya Diari

Així mateix, la resposta d'Isabel Presley sobre els rumors del possible casament de la seva filla ha sorprès els mitjans de comunicació.

La mare de Tamara Falcó comenta que «no necessiten casar-se». A més, assegura que «la notícia de l'esdeveniment és un misteri, i en qualsevol moment ens pot sorprendre».