Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'

Inma, de 'La Isla de las Tentaciones 2', reapareix a Instagram desfigurada

Els seguidors de 'La Penélope Cruz de Montequinto', preocupats per l'estat de salut de l'exconcursant

Després de presentar-se a la segona edició de 'La Isla de las Tentaciones' com 'La Penélope Cruz de Montequinto', Inma Campano va abandonar el 'reality' de Telecinco després de la foguera de confrontació amb el seu xicot Ángel.

Però, un cop passats els sis mesos, la parella confessava que havien tallat, encara que el seu drama amorós no li va impedir seguir amb el seu debut televisiu i l'andalusa va passar a formar part del programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Aquesta vegada com a pretendenta de Julen, però, tanmateix, tampoc li va sortir bé la jugada, ja que el programa es va acabar cancel·lant i Julen va decidir anar-se'n sol.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De totes maneres, si abans d'entrar al programa ja es considerava 'influencer', ara sembla que està al cim de la fama pel fet que els seus seguidors són molt fidels i ha aconseguit arribar als 556.000 'followers'. A més, la 'influencer' ja havia fet els seus primers passos com a model i actriu en diferents videoclips, on el més recent és un dels últims temes de Manu Tenorio, 'Me tiene loco'.

Així, Inma Campano comparteix el seu dia a dia amb els seus fidels seguidors, tant les coses bones com les dolentes. I és que ella vol ser totalment transparent amb els seus seguidors, tant que fins i tot Inma ha pujat una foto als seus 'stories' d'Instagram en la qual resulta molt difícil reconèixer-la, ja que apareix amb la cara desfigurada.

Un atac d'al·lèrgia li deixa la cara deformada

Ella, molt activa en xarxes socials, feia uns dies que no es passava per elles i la seva reaparició no va portar res de bo. La imatge que va compartir amb els seus 'followers' mostrava la seva cara totalment deformada a causa d'un atac d'al·lèrgia, el qual sembla que va ser el responsable de semblant inflor. Resulta que Inma és al·lèrgica al pol·len i, encara que la primavera no s'ha deixat notar molt en el clima per ara, sí que ho ha fet per als que la pateixen de la pitjor manera l'al·lèrgia primaveral.

D'aquesta manera, la sevillana va explicar a través dels seus 'stories' d'Instagram que havia passat uns dies molt dolents, però que ja s'havia recuperat. A la imatge que compartia a les seves xarxes socials, la 'influencer' mostrava la seva cara molt inflada, i gairebé sense poder obrir els ulls, i comentava: «Així va ser el meu dia d'ahir». A més, llançava la pregunta d'«Us poseu així amb l'al·lèrgia?» cap al seu públic per poder normalitzar la situació, i no espantar ningú més del compte.

Tot i que Inma va explicar a què es devia el seu rostre, molts dels seus seguidors van inundar les xarxes socials, fins i tot Twitter, explicant que l'exconcursant del 'reality' havia reaparegut a Instagram amb la cara desfigurada a causa d'un brot molt fort d'al·lèrgia.

Això sí, Inma Campano no és únicament 'La Penélope Cruz de Montequinto' ni tampoc aquella exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' que no va durar ni una setmana en el concurs. Segons explicava en el seu vídeo de presentació, és una persona molt coneguda en el món de les xarxes socials, tant que molts famosos, inclosos jugadors de l'NBA, li escriuen per les xarxes socials.

De fet, el fet d'haver tocat sostre com a 'influencer' es deu al fet que es va comprar un mòbil, o això va comentar també en el seu vídeo de presentació. I ara, com a creadora de continguts que es preï, comparteix absolutament tot amb els seus seguidors, encara que això vulgui dir que no li vegin amb la seva millor cara.

Tots els seus seguidors havien pogut veure a Inma en televisió trencada de dolor per la seva ruptura amb Ángel en més d'una ocasió i destapar-se completament a 'Mujeres y Hombres y Viceversa', però encara no havia pogut mostrar-se al món amb els seus defectes, que òbviament té com la resta de mortals. I encara que la preocupació s'ha palpat en l'ambient, ha deixat clar que es troba perfectament i que ja està més que acostumada a aquests brots primaverals.