Gloria Camila i Rocío Flores amb mascareta durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado

«Hi ha interès a dir que Gloria Camila i Rocío Flores no tenen bona relació»

S'ha generat molta controvèrsia respecte a la relació actual entre Gloria Camila i Rocío Flores

Fa setmanes que la relació entre Gloria Camila i Rocío Flores està en el punt de mira després que diversos mitjans hagin insinuat que s'han distanciat.

Tot arran que, suposadament, la filla d'Ortega Cano ha començat a qüestionar-se la veracitat del testimoni de la seva germana. Per això, podria estar disposada a donar-li una oportunitat.

No obstant això, Kiko Matamoros ho desmentia completament al·legant que «el que em consta és que està més a prop del seu pare que mai».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, va confirmar que segueix tenint bona relació amb la seva neboda, igual que sempre. I és que, encara que les dues porten un ritme de vida bastant atrafegat, troben temps per veure.

«Sí, hi ha molt d'interès a dir que no tenen bona relació, però a la fi les mentides tenen les potes molt curtes», assenyalava. De fet, era Carlota Corredera qui feia saltar la bomba.

«Gloria Camila està bastant decebuda amb Rocío Flores. Quan dic decebuda em refereixo al fet que, per exemple, quan Rocío Flores ara ve a Madrid, moltes vegades ja no es queda amb la seva tia».

Segons sembla, tot indicava que Gloria estaria plantejant-se un acostament amb la seva germana, el mateix que José Fernando. «Si hi ha algú de la família que està sent receptiva i que està plantejant coses i posant en dubte versions que fins ara per a ella eren inalterables, és Gloria Camila», afegia la presentadora.

No obstant això, tia i neboda van sortir a desmentir aquestes declaracions de Corredera, donant a entendre que res havia canviat entre elles. És més, la filla d'Ortega Cano té planejat prendre mesures cautelars contra Rocío Carrasco per a protegir la intimitat de la seva mare.

I tot només per impedir que els famosos manuscrits que té al cap presentar a la segona part de la docu-sèrie, titulada 'En el nombre de Rocío', surtin a la llum.

Rocío Flores i Gloria Camila desmenteixen un distanciament

Però això no és tot, sinó que també tindria pensat revisar el testament de la seva mare, el que posaria contra les cordes a Rociíto. D'altra banda, la filla d'Antonio David no ha trigat a desmentir que tingui cap mena de problema amb Gloria.

«En cap cas està decebuda amb ella, i la seva relació és igual de bona que fins ara, tant amb ella com amb la resta de la família». Després que Ro Flores hagi fet el salt a la televisió i hagi viatjat de manera constant a Madrid per feina, sembla que està aprofitant per fer altres plans.

Així, no ha pogut passar tant de temps com li agradaria amb la seva tia. Mentrestant, Gloria Camila sembla defensar la mateixa versió: «Quan ve a Madrid, ve molt per feina i no és igual que abans que venia amb més temps d'oci».

Això sí, Carlota Corredera sembla insistir que la jove li va arribar a confessar fa uns mesos que tenia intenció d'apropar a la seva germana. Un fet que hauria enfadat a la neta de 'la més gran'.

«No em mouré perquè em consta que hi ha un refredament. Almenys ho va haver-hi en acabar el documental», destaca. «A mi, al juny, em consta que Gloria Camila va començar a fer-se preguntes».

I és que ja no es creu rigorosament la versió que porta sostenint Antonio David tot aquest temps. «M'ho va dir ella, el 2 de juny: 'Estic oberta a una reconciliació i per la meva part si hi ha passos, no els frenaré'», assegurava la defensora Rociíto.

«I és normal, Rocío Flores havia ampliat el seu cercle d'amistats pels treballs que ve a fer», afegeix. «Si portes tota la vida escoltant i recolzant una versió, en sentir una altra és normal que sorgeixin dubtes».

Malgrat això, el que més preocupa Gloria ara mateix és l'estat de salut del seu pare, molt afectat després dels últims escàndols que han tocat a la família. Sobretot, arran de les declaracions d'Ana María Aldón en la seva última entrevista, qui assegurava que el destre seguia enamorat de Rocío Jurado.