Fotomuntatge de Gloria Camila i Rocío Carrasco

Els dubtes de Gloria Camila: Es refereix a Rocío Carrasco com «la meva germana»

Gloria Camila segueix decidida a demanar una revisió del testament de la seva mare mentre la relació amb Rocío Flores travessa el pitjor moment

El refredament de la relació entre Gloria Camila i Rocío Flores és cada vegada més evident. Sembla que la filla d'Ortega Cano comença a dubtar seriosament de la versió que s'ha cregut durant tots aquests anys.

No obstant això, després de veure la docusèrie i escoltar com la seva germana explica el que realment va succeir, pot ser que s'etigui replantejant qui diu la veritat.

«Gloria Camila està bastant decebuda amb Rocío Flores. Quan dic decebuda em refereixo al fet que, per exemple, quan Rocío ve a Madrid, moltes vegades ja no es queda a casa seva», assenyalaven.

Així, remarcaven que «si hi ha algú de la família que està sent receptiva i que s'està plantejant coses i posant en dubte versions que fins ara creia que eren inalterables, és Gloria Camila».

No obstant això, no van trigar a sortir a desmentir-ho, al·legant que la seva relació és tan bona com sempre.

«Rocío em desmenteix absolutament que tingui un problema amb Gloria Camila. No està decebuda amb ella, i la relació és igual de bona que sempre, tant amb Gloria com amb la resta de la família».

Pel que sembla,el seu atrafegat ritme de vida no els permet passar tant de temps juntes com els agradaria. I és que Rocío ha aprofitat aquests mesos a Madrid per a fer un altre tipus de plans, veure altres amigues...

Per la seva banda, Gloria Camila insisteix en el mateix: «Quan ve a Madrid, ve molt per feina i no és igual que abans, que tenia més temps d'oci».

La veritat darrere del distanciament entre Gloria Camila i Rocío Flores

No obstant això, Carlota Corredera s'ha mantingut molt ferma en la teoria que tieta i neboda s'han distanciat.

«Quan es va acabar la docusèrie, Gloria Camila va parlar d'un cert distanciament amb Rocío Flores i amb determinades persones. Va començar a dir "la meva germana"», assegura la presentadora en referència a Rocío Carrasco.

«[...] Gloria Camila posa de manifest que té dubtes. Parlava d'un distanciament amb Rocío Flores», insisteix Corredera.

«I és normal, Rocío Flores havia ampliat el seu cercle d'amistats», ha assenyalat.

«Si portes tota la vida escoltant i recolzant una versió, quan n'escoltes una altra és normal que sorgeixin dubtes».

De moment, la major preocupació de Gloria segueix sent el seu pare, la imatge  del qual no pensa permetre que se segueixi danyant. Just per això, ha decidit prendre mesures cautelars i sol·licitar que es revisi el testament de la seva mare, Rocío Jurado.

D'altra banda, Ortega Cano estaria bastant preocupat pel que pugui passar amb la docusèrie. «Està molt de baixó. Molt decebut, perquè s'han dit moltes barbaritats. No es pot atacar una persona sense tenir proves».

I, tot i que Rocío Carrasco ja ha confirmat que els manuscrits de la seva mare existeixen, encara no ha pres la decisió de si els farà servir. «No sap què utilitzarà i que no».

Les mesures cautelars que tant l'extorero com els seus fills prendran van destinades a impedir que es faci públic el contingut dels manuscrits de 'la més gran'.

I es basen en el dret a l'honor i a la intimitat de la mateixa Rocío Jurado, ja que consideren que aquests escrits no tenen l'autorització per a ser publicats.

A més, tant Gloria com el seu germà, José Fernando, tenen intenció de revisar l'herència de la seva mare.

Tot i que Rociíto va ser nomenada hereva universal de la Jurado, «els seus dos fills menors van rebre només la legítima per desig d'ella en les seves últimes voluntats»,  afegeix Corredera, fent referència a Gloria i José Fernando.

Això sí, primer han de comprovar «si és viable o no. Una altra cosa és que sigui possible». Què passarà a partir d'ara?

El compte enrere per a l'emissió de la docusèrie ja ha començat, i els Mohedano tremolen davant la possibilitat que Carrasco aconsegueixi enfonsar-los mediàticament.