Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano, pensatiu, a l'acte d'homenatge a la seva exdona, Rocío Jurado

Per què Ortega Cano té por als diaris de Rocío Jurado

Ortega Cano sempre ha assegurat que la seva història d'amor amb Rocío Jurado va ser tan idíl·lica com es veia

Ortega Cano es troba expectant davant la informació que pugui contenir el diari secret de Rocío Jurado. Des que es va anunciar la segona entrega del documental de la filla de La Més Gran l'entorn familiar es mostra més inquiet que mai. La notícia que el pilar fonamental d'aquest programa anaven a ser uns escrits privats de l'artista, ha accentuat més la crispació.

Ningú està segur de la informació que contenen, però sí que la reacció de negar-los i restar-li veracitat és una cosa que els fa por. Fa uns dies el destre ho va afirmar i seguidament ho va desmentir entre rialles.

Aquest ha estat el to general que han pres tots els integrants del clan de la Jurado i deixa en evidència la por que els desperta. Pròximament s'emetrà aquest format i amb ell es descobriran molts secrets familiars que no agradaran.

Ortega Cano s'ha mostrat més nerviós de l'habitual. Els rumors sobre la mala vida que li va donar a l'artista estan molt presents i podrien ser confirmats amb el contingut del diari.

Ortega Cano pateix pel contingut del diari secret de Rocío Jurado

Ortega Cano s'ha convertit, durant aquestes setmanes, en el principal protagonista dels programes de la premsa rosa. Els rumors apuntaven que li va donar una mala vida a Rocío Jurado durant el seu matrimoni.

La setmana passada la situació va agafar més pes amb una revelació de María Patiño després del seu retorn a 'Sálvame'. Segons aquesta, el mateix Amador Mohedano li va confirmar que tant ell com la seva exdona coneixien aquesta situació, però que no dirien res per l'estat de salut de Cano.

Aquestes afirmacions per part de la periodista van encendre més els rumors i van posicionar el torero en un primer pla mediàtic. Les constants al·lusions de la dona de Fidel a l'error que va cometre la seva mare en casar-se amb ell, evidència l'existència d'una història que desconeixem.

D'aquí a unes setmanes es coneixerà el contingut d'aquests manuscrits i sembla que aquest tema serà el principal. Encara es desconeix el que va escriure en ells l'artista, però es pot sospitar que no farà gràcia a cap familiar.

El que és especialment curiós és la por a uns papers que, segons ells, no existeixen. L'actitud dels familiars posa en relleu l'existència dels mateixos i la seva por pel desconeixement del seu contingut.

Aquesta situació ha posat en dubte el caràcter idíl·lic del matrimoni que s'ha venut des de fa molts anys. Aquestes informacions qüestionen si la unió entre el destre i l'artista va ser tan bona com han fet creure tots aquests anys.

És molt evident que Ortega pateix per la informació que pugui aparèixer en aquests diaris. Més, encara, quan aquesta podria fer referència a una mala vida en paraules de la mateixa Rocío Jurado.

En els últims dies s'ha estudiat la possibilitat d'una mala relació plena d'enfrontaments, possibles divorcis o separacions. De fet, la filla del boxejador ha donat pistes en les seves intervencions sobre un matrimoni malavingut.

El torero s'ha mostrat molt reticent en el moment d'oferir declaracions, però ha intentat no dir els rumors reiterant l'amor que hi va haver entre ells. Assegura estar tranquil i no haver-li causat cap mal a ningú mai.

La veritat de tota aquesta història és que està clar que tant Ortega Cano com l'entorn de l'artista tenen por al contingut del diari. Encara haurem d'esperar una mica més per conèixer aquests escrits.

Estem segurs que la informació que oferirà Rocío en aquest nou documental portarà una repercussió igual o més gran que la que va oferir l'anterior lliurament.