Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell

Carla Vigo es desmarca definitivament de la seva cosina Elionor i les xarxes carreguen

La intervenció de Carla Vigo al programa 'Sobreviviré' segueix generant molta polèmica

Aquesta setmana, Carla Vigo s'estrenava a 'Sobreviviré', el programa de Nagore Robles que triomfa a Mitele. Un moment molt important per a ella, ja que ha aprofitat per compartir alguns aspectes que desconeixíem de la seva personalitat.

«Vull ser actriu», confessava. No obstant això, la jove assegura que no ho està tenint gens fàcil, malgrat el seu parentiu amb la reina Letícia. «Tampoc hi ha molta feina, llavors estic al qual sorgeixi».

«Només he fet dos treballs com a actriu, però en un no vaig cobrar», admetia sense gens de vergonya. «Prefereixo no explicar quant he cobrat, però era un nombre de 3 xifres...».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, la filla d'Érika Ortiz no dubtava a tractar temes tan íntims com la seva vida sexual. Una cosa que ha pres a tots per sorpresa, ja que la jove no s'ha tallat ni un pèl.

«Vaig perdre la virginitat aviat», confessava. «Ara tinc 20 anys i no vaig repetir amb la mateixa persona». Així, com era d'esperar, les crítiques davant aquestes polèmiques declaracions no s'han fet esperar.

Les xarxes s'acarnissen amb Carla Vigo

«M'alegro que Carla hagi anat a aquest programa per primera vegada, se li veu molt innocent», comentava una usuària. «I Nagore, sense deixar de banda la seva professionalitat, l'està tractant molt bé i cuidant-la».

«Acabo de veure que la Carla té 20 anys, sembla tan innocent i més jove», apuntava un altre. «Em produeix moltíssima tendresa», assegurava.

I fins i tot aplaudien les seves paraules: «Si estan amb mi per interès, aquesta hòstia me l'he de donar sola. Brava».

Tot i això, també hi ha hagut qui ha tornat a atacar-la. «No entenc la commoció amb aquesta noia, no sap expressar-se, no fila dues frases seguides, no té gràcia».

O també n'hi ha d'altres com: «La pobra Carla sembla que no està molt bé». Una cosa, davant el qual la jove acabava explotant un cop més contra els seus 'haters'.

«A veure quina obsessió teniu amb dir-li a la gent discapacitada, no penseu que podeu fer mal?», els hi preguntava. «Punt un, jo no ho soc; punt dos, i si ho fos que. Deixeu de dir-me discapacitada que no sé d'on us heu tret això», lamentava furiosa.

Aquesta no és la primera vegada que Carla ha d'enfrontar-se als seus detractors. «Jo tinc molta paciència i soc bona, però és que carai, tots tenim límits», els advertia.

I això, sumat a les advertències que ha rebut de part de la Sarsuela, on vigilen els seus passos molt de prop. Sembla que la reina Letícia estaria molt preocupada respecte al qual la seva neboda, ja convertida en una figura pública, pogués explicar.

Just per això el CNI té en el punt de mira els seus amics, entre els quals s'inclou Amor Romeira. I és que la televisiva ha entaulat una forta amistat amb Vigo en els últims mesos, i això ha provocat que la investiguin.

A més, l'enrenou generat al voltant del seu fitxatge per a 'Mediaset' ha portat a Carla a haver de donar explicacions. «Vinc a aclarir unes quantes coses, no seré col·laboradora de 'Sobreviviré', no és veritat», ha explicat sobre la seva intervenció en el programa.

Això si, ha destacat que no «aniré ni a 'Sálvame', ni a 'Socialité', ni a aquests programes». A més, ha explicat que «és un programa per i per a gent jove, i surten Malbert, Víctor Palmero i no sé qui més sortirà».

«Quedeu-vos tranquils», els ha demanat a tots. Mentrestant, la seva cosina Elionor ja ha emprès la seva nova vida a Gal·les. Allà, la princesa estudiarà els dos pròxims anys en l'UWC Atlantic College.

D'aquesta manera, seguirà amb una formació militar. I després de protagonitzar un comiat d'allò més tendre i entranyable a l'aeroport amb la família, la filla dels reis ja ha començat la seva.