Kiko Rivera amb els braços plegats, vestit amb una americana i camisa

Kiko Rivera aclareix finalment si assistirà al casament d'Anabel Pantoja

Després de molts alts i baixos, sembla que la pau torna a regnar dins el clan Pantoja

Kiko Rivera i Anabel Pantoja han acostat postures finalment, o això sembla. Després de mesos d'alts i baixos, era la mateixa col·laboradora de 'Sálvame' qui confirmava emocionada que s'havia reunit amb el Dj i amb els seus nebots.

El fill d'Isabel Pantoja va decidir cedir i deixar apartats els problemes. Així doncs, Anabel no podia ser més feliç després de poder passar temps amb Anna, Carlota i Francisquito, fills de Kiko, i als que tant adora.

La influencer no va dubtar a compartir amb el seu milió i mig de seguidors aquest commovedor moment amb què tant de temps havia somiat. «Sense creure-m'ho», escrivia emocionada al costat d'una bonica imatge en la qual apareixia tirant-se a la piscina al costat de dos dels petits.

Anabel ha passat unes vacances inoblidables, viatjant sense parar i amb tota mena de luxes. Tot i això, a la tornada s'ha trobat que els plans del seu casament podrien córrer perill.

La Pantojita de Canàries tenia la il·lusió de poder casar-se a l'illa de la Graciosa, però un grup d'ecologistes sembla que li ha impedit decidit a impedir-i fer-li la vida impossible.

Així doncs, acabava explotant en directe. «Em casaré igual que tothom», insistia molesta. «La cerimònia serà a la platja, tocaré els peus amb la sorra. Jo respecto, i és més, comparteixo, els temes ecologistes i la sostenibilitat».

Anabel lamentava que només per tractar-se d'ella, la jutgessin més. «Estic fins al monyo! Tothom: que si no et cases, que si la platja, els ecologistes ... Deixeu-me en pau! Què més us dóna?, si no vindreu al casament», saltava contra els seus companys de Sálvame.

I és que el tema ja ha començat a afectar-la, tot i que té molt clar que res no podrà canviar els seus plans. A tan sols uns dies de l'enllaç, els nervis de la futura núvia estan a flor de pell.

Kiko Rivera aclareix els dubtes sobre la seva assistència al casament d'Anabel Pantoja

De fet, la neboda d'Isabel Pantoja no podia evitar trencar a plorar. Fa uns dies, la televisiva per fi podia veure's cara a cara amb un ecologista i les seves paraules aconseguien emocionar-la. «Jo el que vinc és a agrair-li. Que la problemàtica de La Graciosa i dels destins més turístics es conegui. Ets un agraïment, ets una gota d'alegria enmig d'un desert», li deia l'activista en qüestió.

La Pantojita no ha dubtat a explicar que per a ella, La Graciosa és el seu 'paradís mental'. Just per això considera que no hi ha millor lloc per casar-se amb l'amor de la seva vida. Anabel es va enamorar del lloc quan el va conèixer fa quatre anys. A més, té molt clar que a la platja només hi farà «un acte simbòlic», ja que la celebració serà «en una casa». D'aquesta manera, tindrà cura del preciós entorn.

I la polèmica ja no només està relacionada amb el tema dels ecologistes, sinó també amb els assistents a l'enllaç. La gran incògnita és si Isabel Pantoja serà present en un dia tan important per a la seva neboda. També, si es produirà per fi l'anhelat retrobament amb 'el seu petit de l'ànima'.

D'altra banda, Kiko Rivera acaba de confirmar públicament que finalment sí que anirà al casament de la seva cosina. Després d'haver arreglat les seves diferències, el Dj i la tertuliana semblen estar travessant un bon moment.

«Tots estan convidats, tot i que no estic segura de si tots assistiran», assenyalava Chabelita quan li preguntaven al respecte.

Mentrestant, el marit d'Irene Rosales ha volgut manifestar les boges ganes que té d'una bona festa. «Desitjant que arribi el teu dia en què gaudiré com el que més», compartia al costat d'una imatge amb la seva cosina.

De moment, sabem que la data de l'esperat enllaç serà l'1 d'octubre i segurament tots s'ho passaran d'allò més bé.