L'actriu Ana Obregón posant a un photocall de l'acte de presentació de la programació nadalenca de RTVE

Ana Obregón sorprèn i es deixa veure de nou en banyador: «Sense retocs ni maquillatge»

Ana Obregón ha reprès el seu antic costum i ha tingut un gran èxit a les xarxes socials

Ana Obregón ha travessat un dels moments més complicats de la seva vida: fer front a la mort de les dues persones que més estimava.

Així, l'actriu ha demostrat ser un exemple de superació i per fi ha aconseguit recuperar el talent pel qual sempre s'ha caracteritzat.

Ana Obregón té per davant projectes professionals molt interessants, així que ha donat l'esquena a la tristesa i ha començat a treballar de nou. I, per començar amb bon peu aquesta nova etapa, s'ha acomiadat de l'estiu com sol ella sap fer-ho: amb un posat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En una ocasió va confessar que els primers posats estiuencs els va fer per protegir el seu fill Aless, qui patia molt per la fama. El jove no entenia que els reporters els perseguissin amb tanta obstinació, per això l'artista va fer un pacte amb la premsa.

Ana va pactar posar a la platja a l'inici de l'època estival a canvi que s'oblidessin d'ella durant les vacances. Aquest any, però, no hi havia lluït el seu cos perquè encara està recuperant-se de la mort del seu petit.

Obregón ha volgut honorar la memòria del seu fill recuperant el seu antic costum i demostrant que vol ser feliç. «Últims banys sense sol, sense retocs, sense maquillatge ni a la cara ni a l'ànima, però amb la teva llum infinita en el meu cor», escriu.

Tal com es veu, l'actriu segueix conservant una gran elegància i un cos perfecte, motiu pel qual s'ha posat el seu millor banyador. Davant d'això, ràpidament les xarxes socials no han trigat a fer-se ressò i a aplaudir a la mare d'Aless.

Ana Obregón: «El cor no dona per a més tristesa»

Ana està fent un gran esforç per recuperar la seva vida, però hi ha moments en què sent que no pot seguir endavant. Afortunadament, gràcies als seus familiars i amics, aquestes crisis cada vegada són més fugaces.

Fa poc temps, va publicar en el seu Instagram una fotografia acompanyada de Luna, la gossa d'Álex Lequio, que mesos després que ell també va decidir marxar. La presentadora va confessar que aquesta pèrdua va suposar un dur cop per a ella, ja que era un dels records més bonics que tenia del seu fill.

«No creguis que no me'n recordo de tu, però és que de vegades el cor no dona per a més tristesa. Aquesta és la nostra última foto juntes, tot i que saps que moltes nits escolto els teus lladrucs d'afecte vagarejant amb Aless en algun lloc».

Obregón té per davant dos treballs que han aconseguit fer-la somriure i per la qual sempre s'ha caracteritzat. D'una banda, està creant una fundació per honrar la memòria del seu fill i, de l'altre, es troba acabant un llibre que ell va començar a escriure.

Ana Obregón revela qui són els seus àngels de la guarda

L'actriu ha aconseguit tirar endavant gràcies al suport d'alguns dels seus cercles pròxims, com ara el de Susana Uribarri, la seva representant. Durant un temps van estar enfadades, però la vida va tornar a unir els seus camins.

Tot i això, les persones que més han ajudat Ana a no renunciar al seu futur són les seves germanes, que volen conservar el seu anonimat. L'artista els ha explicat als seus seguidors que gràcies a ella segueix en peu i per celebrar-ho ha compartit una imatge molt especial.

«Les meves germanes no han volgut estar en els mitjans, així que espero que no es molestin per pujar aquesta foto. Però és que he d'agrair-los que hagin estat i siguin cada dia el meu gran suport», escriu en la publicació.

Alessandro Lequio, pare d'Aless, és conscient que la seva exparella ha travessat una crisi molt greu, per la qual cosa també ha estat pendent. Així doncs, davant aquestes mostres d'afecte, Obregón s'ha adonat que molta gent donaria el que fos per veure-la contenta.