Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban en un plató de Telecinco

Surt a la llum set anys després per què Belén Esteban no suporta Rosa Benito

Rosa Benito va trair Belén Esteban en el seu pitjor moment

Belén Esteban és una de les més veteranes de 'Sálvame', així que coneix tots els col·laboradors que han passat pel programa. Al seu moment va tenir una amistat especial amb Rosa Benito, però fa molt de temps que no vol saber res d'ella.

La princesa del poble va començar a sentir gelosia del protagonisme que Rosa Benito tenia a Telecinco. Havia guanyat 'Supervivientes 2011' i tenia molt de poder mediàtic, però no tant com la seva amiga.

Rosa Benito va fer comentaris desafortunats sobre l'ex de Jesulín de Ubrique. L'equip de 'Sálvame' va acusar la perruquera de no ser sincera amb Esteban i d'haver-la traït sense pietat.

Belén ha tornat de les vacances i ha hagut de fer front a un escàndol: Rosa ha carregat contra el seu programa. L'exdona d'Amador Mohedano ara treballa a 'Ya es mediodía' i ha decidit venjar-se de l'espai de Jorge Javier Vázquez.

Chayo Mohedano, filla de Benito, va interposar diverses denúncies contra La Fàbrica de la Tele, productora que està darrere de 'Sálvame'. Els responsables d'aquesta empresa van exigir que Rosa es posés a favor d'ells. En cas contrari, hauria d'abandonar el format.

Aleshores Belén va trencar l'amistat amb ella, però els problemes havien començat molt abans. María Patiño assegura que la unió es va anar «deteriorant a poc a poc» des del 2014, any en què va passar una cosa.

Belén Esteban sentencia Rosa Benito: «Traïdora»

La de Paracuellos no ha tingut cap problema a parlar sobre el comportament que Benito ha tingut amb el programa. Assegura que és una «traïdora», cosa que ja va poder comprovar quan va començar a tenir problemes amb ella.

Belén Esteban no perdona la traïció que va patir. «Tothom sap el motiu pel qual no em parlo amb ella", va declarar al plató de 'Sálvame' fa uns anys.

«No ho puc dir per l'horari, però és per un comentari que ella va fer quan jo no era aquí, pels motius que fossin. No tinc res més a dir, però una amiga t'ha de dir les coses a la cara, no per darrere», va concloure molt molesta.

Recordem que Belén va haver d'absentar-se dels mitjans de comunicació per a recuperar-se de les seves addiccions. Tot fa pensar que Rosa va aprofitar aquest moment per a guanyar protagonisme, i la seva amiga va considerar que aquest gest era una alta traïció.

Rosa Benito, al punt de mira: «L'he estimat molt»

La mare d'Andrea Janeiro va confessar que el fet que es distanciés de Rosa va ser culpa de Chayo Mohedano, que va crear un problema entre elles. Assegura que la cantant va mentir a la seva mare per a separar-les, cosa que no perdonarà mai.

«Va dir que jo m'havia rigut del mal de la seva mare. Jo l'he estimat molt, i ella a mi», va declarar abans de sentenciar que no hi havia solució.

La cunyada de Rocío Jurado ha pres la determinació de no creuar-se amb cap dels seus antics companys. Assegura que ha patit molt a 'Sálvame'. De fet, insinua que el programa és el responsable del seu divorci.

Esteban no consent que ningú qüestioni els directors del programa, i encara menys una persona que ha treballat amb ells. Ara que ha tornat a la feina, ha donat la cara per l'espai deixant la perruquera per terra.

«Si tan malament estava, que se n'hagués anat abans», comenta visiblement molesta. També s'ha dirigit a Sonsoles Ónega: «Ves amb compte quan estigui al teu programa, a veure si farà el mateix».