Ion Aramendi

Ion Aramendi, espantat i trist en saber què vol fer la seva dona a l'hospital

Ion Aramendi no amaga que la situació actual de la seva dona és delicada

Ion Aramendi està realment preocupat per la situació de la seva dona després de donar a llum el seu tercer fill el mes de juliol passat. En aquest cas, va ser una nena la que va portar la felicitat a la llar del conegut presentador basc de Mediaset.

Tots dos formen una bonica família i estaven molt feliços després de saber que el tercer dels seus fills venia al món. Això sí, segons van passant les setmanes després del part de María Amores, la dona de Ion Aramendi, el presentador de Telecinco ha entrat en pànic.

Uns mesos enrere, María Amores revelava als seus seguidors al seu compte d'Instagram l'arribada d'«un nou 'fill' que ha vingut de sorpresa». Així s'expressava en un post en què anunciava la bona nova la dona del comunicador.

Ion Aramendi, alertat per un problema de la seva dona després del part

El matrimoni feia servir l'humor segons avançava el temps i afirmava que el futur bebè «ja tenia 13 setmanes i estic molt estressat. He estat de mudança, viatjant en trens, autobusos, cotxes, vivint a diferents cases i ciutats, i m'han ignorat una mica».

Muntatge de María Amores amb Ion Aramendi
María Amores ha parlat per primera vegada després del part. | CatalunyaDiari
 

El cas és que, una vegada la petita filla del matrimoni va arribar al món, sembla que la situació familiar s'ha complicat. Cal assenyalar que el naixement va haver de fer-se mitjançant una cesària urgent. I fins i tot es va arribar a témer per la vida del tercer fill de la parella.

Per sort per a Aramendi i la seva dona, finalment tot va sortir correctament i Marieta es convertia en el cinquè membre de la gran família Aramendi Amores.

María compartia amb els seus milers de seguidors la seva satisfacció després de néixer la seva filla. «Marieta i la seva mare juntes per fi després que ens separessin abruptament fa 30 hores. Han estat uns dies en què les he passat putes, no us enganyaré».

▶️ Vídeo del dia

«Sembla que continuï embarassada»

«Part induït durant 24 hores. Marieta intentava sortir fins que es van adonar que era molt gran i allò no pintava bé», explicava a les seves xarxes.

Aquesta setmana, als seus comptes, Amores també ha revelat les conseqüències que el part ha deixat al seu cos. La veritat és que la dona de Ion necessitarà tornar a passar per l'hospital per operar-se.

Foto de María Amores amb la seva filla Marieta.
María Amores es queixa d'un problema que l'obligarà a passar per quiròfan. | Instagram
 

«Us parlo del nou membre de la família: la diàstasi». Així ho començava explicant sense gaire il·lusió, però sempre volent posar-li un punt despreocupat a aquesta situació.

La diàstasi és una modificació de la paret abdominal que es produeix quan els músculs rectes de l'abdomen se separen. Tot i això, es queda la zona central de la paret abdominal menys enfortida.

No passarà per quiròfan de manera imminent

«Sembla que continuï embarassada… No marxa. No tinc 25 anys, en tinc 45», seguia explicant a les seves històries la basca. Això sí, no passarà pel quiròfan de manera immediata.

«Prefereixo que m'operin d'aquí a un any o així», exposava abans d'aconsellar als seus seguidors que treballin el sòl pelvià i enforteixin l'abdomen.

Ion Aramendi i la seva dona
Ion Aramendi i la seva dona, María Amores. | INSTAGRAM: SRAAMORES
 

A l'espera de passar per quiròfan, la dona del comunicador de Telecinco continua feliç en veure com va creixent el bebè durant els primers mesos. Una criatura que es porta molt bé i es porta genial amb els seus dos germans.

Això sí, a més de la seva faceta de mare, la donostiarra també continua fent plans amb el seu marit quan les circumstàncies els ho permeten.

L'últim pla, que ha estat publicat a les seves stories, va ser anar-se'n amb el presentador de Supervivientes i uns familiars a veure en concert el grup canadenc Arcade Fire.