Primer pla de Jesús Quintero

Jesús Quintero confirma el que més temia del seu tractament i la família es preocupa

Jesús Quintero, al punt de mira pel seu delicat estat de salut

Fa uns dies, concretament, el 7 de setembre passat, es va conèixer la notícia que l'estat de salut de Jesús Quintero era força delicat. Com era evident, ràpidament, milers de titulars van posar el focus d'atenció al periodista i no dubtaven a treure les seves pròpies teories.

Així mateix, després d'infinitat de rumors, la mateixa família del comunicador va voler aclarir públicament una vegada per totes aquesta complicada situació. Segons ells, el presentador de 82 anys va haver de ser «ingressat a la residència Nuestra Señora de los Remedios de Ubrique» per una raó de pes.

Foto de Jesús Quintero
Jesús Quintero, ingressat a una residència pels seus problemes de salut. | GTRES

 

El motiu del seu ingrés va ser el mateix que el de Concha Velasco. És a dir, els seus respectius problemes de salut requerien una cura especial que només un centre sanitari els podia proporcionar.

Això sí, i sense que deixessin de circular els rumors, el mateix Bertín Osborne deixava anar una autèntica bomba pel que fa a l'ingrés del de Huelva. Segons el cantant, José Luis López, més conegut com 'El Turronero', s'estava fent càrrec de totes les despeses econòmiques de l'estada de Jesús Quintero en aquest centre sanitari.

Ara, però, després de les polèmiques paraules del presentador, s'ha revelat, per fi, la veritat.

L'entorn de Jesús Quintero desmenteix la informació de Bertín Osborne

Fa unes setmanes, el món del periodisme es quedava sense paraules quan va saltar a la llum que Jesús Quintero, un dels veterans periodistes del país, estava ingressat en una residència. En un principi, això va generar que el seu nom acaparés algun titular a causa del seu delicat estat de salut.

▶️ Vídeo del dia

Tot i això, aquesta situació va fer parlar més quan Bertín Osborne va assegurar que el presentador estava rebent ajuda econòmica. Com va confessar, 'El Turronero' s'estava encarregant de totes les despeses de l'ingrés del periodista en aquest centre sanitari, situat a Ubrique.

«Està ajudant econòmicament Jesús, però no només ell, més gent de la seva família. Aquestes coses jo les sé perquè soc el seu germà», explicava el pare d'Eugenia Osborne. Així mateix, va lloar la generositat del milionari a voler donar un cop de mà al seu amic i va expressar que «si sabés la gent quina és la dimensió humana de José Luis López...».

Per descomptat, l'empresari és prou conegut per la seva bondat, ja que, al llarg dels anys, ha ajudat una infinitat de personatges d'allò més mediàtics. Entre ells, María José Campanario. Va ser al judici de l'odontòloga on l'andalús, tot i no sortir ben parat, va admetre al seu moment que no es penedia d'haver-la ajudat.

Després de les declaracions que va oferir Bertín Osborne a la premsa, ara, la família s'hi ha volgut pronunciar per evitar més polèmiques.

Segons fonts properes a Jesús Quintero, han assegurat a El Mundo que 'El Turronero' no s'estaria encarregant de les despeses. «Demanem el màxim respecte a la seva intimitat en aquests moments, amb l'objectiu de facilitar la seva ràpida millora», prosseguien.

Seguint la mateixa línia que els familiars del periodista, els representants de José Luis han comunicat que el seu client «no parlarà de temes personals». A més, afegeixen que l'andalús «és una persona molt amiga dels seus amics».

La reeixida carrera televisiva de Jesús Quintero

Cal recordar que a Jesús Quintero se'l considera un dels periodistes més veterans del país. La seva popularitat en l'àmbit periodístic va esclatar considerablement als anys 80 i, a partir de llavors, la seva carrera televisiva no va deixar de créixer.

Alguns dels seus formats, com El loco de la colina i El hombre de la roulot, van ser els que el van portar a l'autèntic estavellat. Va ser en el primer programa on va començar a estar al focus mediàtic per les seves nombroses entrevistes a celebritats.

Entre totes les cares conegudes que van passar pel seu espai radiofònic i televisiu, hi havia Rocío Jurado, Jesulín de Ubrique i Miguel Bosé.