Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler i el seu xicot, tristos en saber que no hi ha solució i han de fugir

Isabel pensava que el problema estava resolt

Isabel Preysler pot presumir de ser una gran estrella, passarà a la història com la dona més elegant de la crònica social espanyola. Va arribar de les Filipines fa molts anys i la seva relació amb Julio Iglesias la va catapultar a un món que la va rebre amb els braços oberts. És un referent per als amants de la moda, per això tot el que fa es converteix en tendència.

Isabel Preysler està acostumada a cridar l'atenció de la premsa i mai no té una mala resposta per a cap reporter. Però necessita descansar i cada any visita una illa paradisíaca on es pot relaxar, perquè sap que ningú la descobrirà. Segons informa El Nacional, aquesta platja té un problema que ningú aconsegueix solucionar: els mosquits.

Fotomuntatge Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler sap que té el suport de la seva parella, Mario Vargas Llosa | GTRES

Isabel i el seu xicot passen llargues temporades a l'illa de Mustique, una regió que només té 500 habitants. La població està lliurada al turisme, un turisme de luxe que genera massa diners en molt poc temps. El problema és que les circumstàncies cada cop són més incòmodes i certes personalitats han canviat de destinació.

Isabel ha compartit aquesta illa, situada en un lloc recòndit del Carib, amb personalitats tan importants com David Bowie o Tommy Hilfiger. Fins i tot la princesa Margarida, germana de la reina Elisabet II, va fer construir allí una vila plena de comoditats. Tot i això, totes aquestes estrelles estan fugint perquè s'han adonat que l'assumpte no se solucionarà mai.

Preysler ha deixat empremta a les millors revistes i, gràcies a la seva generositat, el públic coneix força detalls sobre la seva vida. Abans de conèixer Mario Vargas Llosa estiuejava a les Illes Balears, però va acabar adonant-se del perill que corria. Sempre es deixa fotografiar, però hi ha moments que la superen i necessita allunyar-se del focus durant un cert temps.

Isabel Preysler sap que ho han intentat fins al final

Isabel, segons ha sortit publicat, sospita que haurà de fugir de Mustique perquè els responsables del terreny no donen cap solució. Han intentat convenir l'illa en una plantació de cotó perquè no hi hagi tants insectes, però no ha servit. Molts famosos han eliminat aquest destí paradisíac de la ruta i l'ex de Julio Iglesias farà el mateix.

Preysler coneix millor que ningú com funciona la premsa del cor i sap què vindrà després d'haver sortit aquesta notícia. Ara tots els reporters saben on estiueja, així que ha deixat d'estar segura i ja no tindrà tanta intimitat. El més probable és que busqui un altre lloc igual d'elitista, encara que allunyat de les noves polèmiques.

Primer pla d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler té una carrera plena d'èxits | GTRES

La mare de Tamara Falcó compta amb el suport d'una persona que no li ha donat mai l'esquena: el seu xicot, Mario Vargas Llosa. En un primer moment tothom va dubtar de la relació, però el temps ha demostrat que s'estimen de debò. Una coneguda revista va insinuar que s'havien separat en secret, encara que tot va resultar ser una remor sense importància.

Isabel Preysler entén que hi hagi fotos de tota mena

Isabel ha superat aquest estiu amb èxit, cap paparazzi no ha aconseguit cap imatge que la deixi en mal lloc. Diego Arrabal va assegurar a Viva la Vida que era molt difícil agafar en un renunci a la parella de Vargas Llosa, però no impossible. De fet, el programa Socialité va mostrar un vídeo que deixava en evidència la seva faceta més mundana.

▶️ Vídeo del dia

Preysler és amable amb la premsa, de fet és amiga de diversos col·laboradors de Telecinco. Amb Kiko Matamoros manté una relació molt cordial, Makoke va revelar que cada cert temps li envia un regal. És una dona detallista i sap com guanyar-se els mitjans, que són una part fonamental dins la seva brillant carrera.