Primer pla de Xisca Perelló.

Última hora de l'estat de salut de Xisca Perelló i el bebè que tindrà amb Rafa Nadal

Totes les mirades estan posades en la salut de Xisca Perelló

Xisca Perelló es troba en un estat de salut molt delicat. Fa més de dos mesos que Rafa Nadal i ella van anunciar que serien pares per primer cop, després de deu anys de relació.

Pel que sembla, el benestar de Xisca trontolla. Tot i que Rafa Nadal mai ha aprofundit en detalls. Va ser ell mateix qui va anunciar la seva paternitat en una conferència de premsa fa dos mesos. Tanmateix, les especulacions sobre la salut i el petit fill que el tennista espera amb la seva parella no han fet més que augmentar. I el característic secretisme de Nadal no hi ajuda res.

Xisca Perelló a l'hospital d'urgència

El darrer mes d'agost, Xisca Perelló va haver de ser internada d'urgència per dificultats a l'embaràs. Així ho van informar els diaris locals Última Hora i Diario de Mallorca.

Perelló estava a la seva setmana 31 de gestació quan va haver d'anar a l'hospital d'urgència. Després de la valoració dels metges, la mare primerenca va quedar en observació. Al final, aquest episodi es va quedar només en un ensurt. Tot i això, encara no es descarta que pugui passar per quiròfan. Mentre tot això passava, Nadal es trobava lluny de la seva parella: jugant a l'Open dels Estats Units a Nova York (EUA), però sabem que només podia pensar en l'estat de la seva parella. 

El motiu de la participació del tennista en el torneig era un projecte llançat per l'Associació de Tennis dels Estats Units. «El tennis juga per la pau», una iniciativa per animar a Ucraïna en el seu dia de la independència i per donar fons per a les comunitats ucraïneses més castigades per la guerra.

Tot i això, Xisca Perelló no es trobava sola durant aquell dur moment a l'hospital. La directora de la Fundació Rafa Nadal estava acompanyada pel seu cercle més proper. Els seus pares i Maribel Nadal, la seva cunyada, estaven amb ella. De fet, la polèmica va envoltar el tennista per no deixar-ho tot i anar a acompanyar Xisca. El que pocs saben és que va ser la mateixa Perelló qui havia insistit que la seva parella es quedés jugant al torneig.

El tennista va explicar les complicacions d'aquesta situació

Fa uns dies, el rei Felip VI va lliurar a Rafa Nadal un guardó com a reconeixement per la seva trajectòria, a més de per tota la tasca tant dins com fora de la pista de tennis. Així, el marit de Xisca Perelló expressava tot el seu orgull i felicitat per aquest reconeixement al seu perfil d'Instagram.

En aquesta trobada amb el rei, Nadal també va manifestar el següent: «Aquest últim any està sent diferent, complicat ho definiria. Es van ajuntar les meves lesions i, òbviament, la preocupació pel meu fill», va respondre el 22 vegades campió del Grand Slam als rumors sobre la seva vida personal. Paraules que denoten l'estat de preocupació que pateix. També va afegir: «Per això, rebre un reconeixement com el d'avui és una alegria. La intenció és continuar portant el nom d'Espanya pel món i continuar competint».

Ara ha d'estar atent a Xisca Perelló i al naixement del seu primer fill. Tot i que el tennista  continua entrenant-se a les pistes de la seva acadèmia a Manacor,  Nadal posarà rumb a Londres, on disputarà la Copa Laver amb Roger Federer. Un esdeveniment que de ben segur serà emotiu per a molts, ja que serà el darrer torneig del tennista suís abans de retirar-se per sempre. Una notícia que ha causat enrenou, fins i tot, per al seu company i amic, Rafa Nadal.

▶️ Vídeo del dia