Primer pla de María José Campanario.

María José Campanario rep un dur missatge i investiga on i com viu la seva filla

María José Campanario tem que li passi el pitjor

María José Campanario ha començat la tardor amb energies renovades i molt feliç. La dona de Jesulín de Ubrique ha passat un estiu fantàstic, acompanyada del seu marit i de dos dels seus fills. El petit, Hugo, naixia el mes de juny passat, omplint de felicitat la parella, que està gaudint dels seus primers mesos de vida.

Després del naixement del nen, María José decidia pràcticament tancar-se a casa per evitar mirades incòmodes, la premsa i altres indiscrecions. Ha pres la decisió d'allunyar-se dels mitjans i de mantenir el seu fill lluny de la popularitat.

Ella i Jesulín van fer una exclusiva per a la revista ¡Hola!, però ni rastre del bebè, del qual pocs saben quina cara té i a qui s'assembla.

D'aquesta manera, María José rectifica el que va fer amb els seus dos altres fills i no presentarà el nen a la societat. Tant Julia com Jesús Alejandro van tenir la seva portada a les revistes i el seu àlbum de fotos públic quan van néixer.

▶️ Vídeo del dia

María José Campanario i la preocupació per la seva filla gran

María José Campanario vol reprendre la seva feina aviat, sense deixar de ser la mare exemplar que sempre ha estat amb els seus fills. La més gran, Julia, es va independitzar del domicili familiar quan va fer 18 anys. Es va traslladar a viure a Madrid i resideix amb el seu xicot.

Els primers mesos a la capital van ser força convulsos. Sortia amb un altre noi i es va donar a conèixer per alguns aldarulls amb ell i a les discoteques de la capital. María José i Jesús van posar fil a l'agulla i després d'un toc d'atenció, les coses es van calmar.

Julia ha continuat allunyada del domicili familiar, tot i que la relació amb els seus pares és bona. Tot i això, Alexia Rivas apuntava fa uns dies que María José Campanario estava força disgustada amb la seva filla. «Els pares veuen que no estudia i només va de festa».

A més, també li haurien retret els seus cars capricis. Roba de luxe, complements, sortides constants a restaurant i discoteques. «No para de sortir i anar a una discoteca molt famosa de Madrid que no li agrada gens als seus pares"» explicava Alexia.

Campanario ho confirma i pren mesures

María José Campanario ha estat un exemple per a tota la família pel que fa a la seva formació. Ja de gran i amb la vida organitzada, va voler estudiar Odontologia, una cosa que el seu marit al principi no va entendre.

S'ho va marcar com a objectiu i va dedicar temps, esforç i sacrificis familiars per treure's el títol,  que finalment va aconseguir. Així doncs, Julia té la seva mare com el millor exemple a seguir.

Està cursant el cicle de Grau Mitjà d'Activitats Comercials. Davant les informacions que van aparèixer, no va trigar a desmentir-les, assegurant que continua amb les classes i demostrant que està implicada en els seus estudis i que no els ha abandonat.

Julia Janeiro seriosa
María José Campanario, orgullosa de la seva filla tot i patir força per ella. | Cedida
 

Julia no descarta, no obstant això, dedicar-se al món de les xarxes socials. El seu compte d'Instagram creix com l'escuma i ja s'acosta als 240.000 seguidors. Encara no està fent col·laboracions pagades, però és, sens dubte, un reclam per a les marques, principalment de moda i bellesa.

Es cuida moltíssim, llueix una cabellera llarga i hidratada, i li encanta posar amb looks d'escàndol que realcen la seva figura.

Una de les primeres coses que va fer quan va fer els 18 anys va ser operar-se els pits i augmentar-ne la talla. Ara llueix sense complexos la seva bellesa, mentre viu la seva joventut al costat del futbolista Tommy Rossi.

Això sí, quan toca estudiar, agafa els llibres i fa colzes. Almenys, fins ara.