Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos s'assabenta que Belén Esteban ha tallat tota la relació

Miguel Marcos sap que no hi ha marxa enrere

Miguel Marcos és molt feliç que la seva dona hagi recuperat la seva agenda professional. Després del retorn de Belén a Sálvame, la col·laboradora va acudir als Premis Chicote que es van celebrar a Madrid el darrer dimecres. Amb la seva crossa, es va mostrar feliç de tornar a la rutina i recuperar la seva vida social i amb forces per afrontar la seva feina.

Fronts no li'n faltaran, ja que ara se n'ha obert un de nou on la dona de Miguel ha sortit escaldada. Tot va ser per revelar a Sálvame que Olga Moreno i el seu representant, Agustín Etienne, mantenen una relació sentimental. Això no li ha agradat gens a l'exdona d'Antonio David, que no ha trigat a acusar Belén de ser mentidera.

Miguel Marcos preocupat per una nova polèmica

Miguel Marcos no deixa de sorprendre's de la capacitat que té la seva dona de ficar-se en tota mena d'escàndols. Encara que res no tinguin a veure amb la vida personal de Belén, la tertuliana sempre acaba acaparant la notícia.

Aquesta vegada, l'ex de Jesulín ha aixecat molta agitació per fer públic al programa vespertí de Telecinco un secret que ja circulava aquest estiu. Basant-se en la informació que «dues amigues» d'Olga Moreno li van facilitar, la dona del sanitari va confirmar la relació amb el seu representant.

Això no li va agradar res a la sevillana, que no va trigar a assegurar a tothom que li pregunta sobre el tema que Belén menteix. La mare d'Andrea Janeiro es va assabentar per boca de Jorge Javier d'això que l'ex d'Antonio David va dient i no va trigar a respondre-li. «Olga Moreno va dient que tu t'has inventat que ella està amb Agustín Etienne», va informar el presentador. «Mira passo, no val la pena, amb la meva feina ja en tinc prou. Que cadascú faci el que vulgui, però que a mi no em donin la culpa», va afegir a la seva entrada al Museu Chicote.

Miguel Marcos
Miguel Marcos està preocupat per la nova polèmica que esquitxa la seva dona. | Europa Press

Belén no vol embolics i molt menys després de com ho va passar de malament després de l'accident que va patir a Sálvame. Tot i això, defensa la seva veritat i continua assegurant que la informació li va arribar de l'entorn de la dissenyadora, per més que aquesta ho negui.

Miguel Marcos té clar que no hi ha marxa enrere

La dona de Miguel Marcos es va quedar una mica decebuda en conèixer allò que la sevillana n'opina a esquena d'ella. Durant un temps van ser amigues, però el testimoni de Rocío les va acabar separant. Ara ja no hi tenen contacte i sembla que la relació està més que trencada. Almenys és el que va manifestar mitjançant una trucada a Sálvame en conèixer que Olga l'anomena mentidera. «Com que no és veritat, no em molesta, em coneix molt poc i menys Agustín, que em coneix des de fa 20 anys», va comentar.

Belén va assegurar tenir la consciència «molt tranquil·la», encara que es va mostrar una mica dolguda amb Olga per no haver volgut parlar amb ella quan va arribar de Supervivientes. Tampoc manté cap mena de relació amb Agustín Etienne, que va ser el seu representant durant més de dues dècades. «De vegades, la vida és molt injusta, quan va passar allò de Toño, Agustín es quedava al carrer i jo li vaig dir que es vingués a treballar amb mi», va recordar.

Durant aquest temps l'argentí es va guanyar l'afecte de la dona de Miguel Marcos i de la seva família, encara que la tertuliana va decidir deixar de treballar-hi. «Hi havia coses que no m'agradava com les gestionava», va confessar sobre la raó per la qual va trencar la relació de feina. Ara, ja no hi ha res que els uneixi i Belén va revelar que actualment «no ens parlem, ni ell a mi ni jo a ell».

▶️ Vídeo del dia