Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells

Concha Velasco reconeix que ha marxat i no vol tornar perquè no està preparada

Concha Velasco pot presumir d'haver format una família estupenda

Fa uns mesos que  Concha Velasco està instal·lada en una residència que compleix amb totes les seves necessitats: ha trobat la pau que buscava. És la millor actriu d'Espanya, ha estat tota la vida treballant i ara necessita descansar i gaudir de la seva jubilació. És una estrella, per això sempre està acompanyada de cares molt populars que la visiten.

Concha Velasco té tant de talent que ha contagiat els seus, per això, ha format una família plena d'artistes d'alt nivell. Amb la seva neboda Manuela gaudeix d'una connexió molt especial, juntes han fet grans coses i estan molt unides. També és actriu i ha participat en projectes importants, tot i que encara és jove per comparar-se amb la seva tieta.

Fotomuntatge de Concha Velasco i la seva neboda Manuela Velasco.
Concha Velasco està encantada amb la seva nova vida. | GTRES
 

Concha ha confirmat, gràcies a una foto que ha compartit Manuela, que la seva neboda se n'ha anat de vacances i no vol tornar. Ella mateixa ha confessat que no se sent preparada, sembla que necessita descansar abans tornar a casa seva. Els seus seguidors s'han posat en contacte amb ella per donar-li ànims, ja que és un sentiment molt comú després de l'estiu.

Concha sap que la seva neboda intenta donar el millor en tot el que fa, ja que sempre fan comparacions que són força dures. Els experts asseguren que Manuela és brillant, no cal sotmetre-la a un examen que sembla no tenir final. «No tinc ganes d'anar-me'n», ha escrit l'artista al seu compte d'Instagram des del seu lloc de vacances.

Velasco pot presumir de tenir una relació fantàstica amb la premsa, mai no ha protagonitzat cap enrenou. Sempre ha estat conscient que els mitjans eren una part més de la seva carrera, per això té una resposta amable per a qualsevol. És impossible trobar algú que parli malament d'ella, tots volen estar al seu costat per aprendre de la seva destresa.

Concha Velasco prefereix no amagar cap secret

Concha ha parlat sense embuts sobre la seva vida privada perquè sap que és una cosa secundària, el que realment importa és el seu talent. Tothom que ha treballat amb ella ha acabat encantat, per això la seva neboda Manuela ha tingut la mestra perfecta. La jove també s'està envoltant d'un grup de fans molt nombrós, té el que es mereix: èxit i reconeixement.

Concha Velasco
Concha Velasco pot presumir de ser una estrella. | Telemadrid
 

Velasco es va adonar que necessitava cures especials, així que va conversar amb els seus fills i junts van traçar un pla perfecte. Primer, es va traslladar a una residència que era al centre de Madrid, però no acabava de sentir-se còmoda. Per aquest motiu, va recollir les seves coses i es va instal·lar en un altre lloc que estava més allunyat i és força més tranquil.

▶️ Vídeo del dia

La gran dama de la interpretació surt de la seva residència amb tota tranquil·litat, de fet, té més vida social que mai. El seu fill Manuel s'organitza per tenir temps i portar-la tots els caps de setmana al teatre, la seva afició predilecta. Sempre ha estat l'estrella de les millors obres, però poques vegades ha pogut gaudir des del pati de butaques.

Concha Velasco confia plenament en el seu entorn

Concha sap que Manuela haurà de donar explicacions quan reprengui la seva vida pública, però confia en ella i sap que no farà res que cridi gaire l'atenció. Sempre que li han preguntat per la seva tieta, ha explicat la veritat: està perfectament i més feliç que mai. Ha arribat el seu moment, ha de gaudir de l'afecte després d'una carrera llarga i brillant.

Velasco continua tenint contacte amb diversos periodistes, així que pot desmentir ella mateixa els rumors que circulen sobre la seva persona. Per sort, és una dona molt respectada i tots tenen molta cura quan parlen d'ella. Gaudeix d'una estupenda reputació, el públic sap que passarà a la història del país gràcies als seus mèrits.