Fotomuntatge de Chayo Mohedano amb la seva mare Rosa Benito

Rosa Benito i Amador Mohedano, espantats en saber què fa la seva filla al supermercat

Rosa Benito i Amador Mohedano coneixen el que fa Chayo i temen que l'acabi perjudicant

Rosa Benito està en guerra, ja que fa temps que no apareix per televisió. Segons expliquen, està vetada a Telecincodes de fa algunes setmanes.

El motiu no és altre que haver donat 'publicitat' a programes d'Antena 3 des de les xarxes socials. Segons sembla, mitjançant comentaris, likes i diverses picades d'ullet, Benito sembla que està tirant la canya a la competència, a veure si Sonsoles Ónega la fitxa per al seu nou programa.

Això no ha agradat gens a Mediaset, que veu intolerables aquestes actituds en un moment en què la crisi d'audiència és evident. Així doncs, després de la cancel·lació de Ya es mediodía, Rosa s'ha quedat sense programa i, per ara, no en tindrà cap altre.

Ella, lluny de mostrar-se abatuda per la falta d'ocupació, es dedica a alimentar les seves xarxes amb el que sap fer millor: parlar de la seva cunyada. També es dedica a 'desmuntar' les tesis que apareixen al documental de Rocío. I algunes de les coses que explica, no obstant això, semblen força certes i estan ratificades per diversos periodistes.

Així doncs, la crisi d'imatge que està patint Rosa Benito amb el seu exmarit Amador és evident. És per això que tots dos estan estudiant suposades mesures legals juntament amb la resta de família. De fet, Amador deia que «això no pot continuar».

Entre que deliberen, es decideixen, interposen la demanda (si és que ho fan) i la justícia li fa curs, es poden haver emès tres documentals més. Així les coses, l'huracà Rociíto torna a colpejar amb força i tira per terra molts anys de pluja fina contra ella.

De la mateixa manera, posa en seriosos dubtes una història familiar que s'ha explicat d'una manera i ara es veu que era d'una altra. Així de subtils són Rosa i la seva filla Chayo per criticar-la. «Si algú aixeca el dit per jutjar, tu aixeca el del mig per donar les gràcies», escrivia.

▶️ Vídeo del dia

Rosa Benito al·lucina amb el que fa la seva filla Chayo

Rosa Benito intenta ser elegant a les seves xarxes socials. El que s'ha dit: diu frases boniques, fotos mirant al cel o passejant per la platja o imatges icòniques de la seva cunyada. Si vol criticar alguna cosa, ho fa subtilment, amb indirectes, mai de cara. És a dir, tal com la defineix, Rociíto.

Però, Chayo Mohedano té un altre estil i tampoc ha dubtat a sumar-se al carro de les crítiques a En el nombre de Rocío. De fet, fins fa força poc hi tenia bona relació i l'ha defensat internament molt.

No obstant això, no pot seguir tolerant el que se li està fent a la seva família i ha començat també a malparlar de Telecincoi del documental. Primer, va començar retraient-li a la seva cosina que firmés un contracte amb la cadena a canvi de retirar demandes. I això poc abans que ella suposadament arribés a un acord econòmic amb Telecincoper no continuar amb una demanda.

A partir d'aquí, segueix 'venent-se' com a neboda de Rocío Jurado, en gairebé totes les facetes de la seva vida, cosa que li critiquen constantment. L'últim episodi es produïa en un supermercat on presumia de productes de Chipiona i de samarreta amb la seva tieta estampada.

Arran d'això, els internautes se li han llençat a la jugular i ella no dubta a respondre'ls amb insults i de males maneres: «que es fotin, poca vergonya tenen les destenyides. Es posen boges del cap».

És habitual que Chayo no calli una i respongui a qui la critica a les seves xarxes socials. D'altra banda, Amador Mohedano tampoc té un estil tan directe, per la qual cosa de vegades també es preocupa per la vehemència de la seva filla.

Tot i això, en aquests moments són tots una pinya que volen enfonsar Rociíto, perquè no segueixi parlant. Tanmateix, sembla que no ho estan aconseguint.