Primer pla de Kiko Hernández.

Les filles de Kiko Hernández descobreixen que la notícia del seu pare no és certa

Kiko confessa tota la veritat després de ser enxampat

Kiko Hernández segueix sense aparèixer al plató de Sálvame. El col·laborador està aprofitant al màxim el seu període de vacances i sembla que ho està aprofitant al màxim. Mentre encara segueix a l'aire si es planteja deixar el programa, Kiko ha decidit fer un gir radical a la seva imatge.

Fa uns mesos, es va sotmetre a un empelt de cabells que va revolucionar els seus companys, i ara ha presumit de cos. L'exconcursant de Gran Hermano està molt actiu a les xarxes on comparteix la seva metamorfosi amb els seus seguidors. Tot i això, no és or tot el que lluu i Kiko ha confessat haver mentit.

Kiko Hernández
Kiko Hernández ha experimentat un canvi d'imatge radical | GTRES

Kiko Hernández revela la seva gran mentida

Kiko Hernández està disposat a canviar radicalment, als 46 anys va decidir fer-se el seu primer i únic tatuatge i ara ha fet un pas més enllà. Aprofitant les vacances, el col·laborador va decidir acudir a una clínica per sotmetre's a un empelt capil·lar. Setmanes després d'aquella intervenció, Kiko presumeix de resultats. Ho feia amb una imatge publicada al seu compte d'Instagram on es pot observar el canvi de look. Hernández ha optat per tenyir-se els cabells de ros platí, un to molt arriscat que és tendència entre els famosos.

Però, a més, el tertulià ha decidit posar-se en forma acudint a un gimnàs per tonificar i esculpir el seu cos. Posant davant d'un mirall, Kiko presumeix de força sostenint amb una mà una manuella mentre que amb l'altra sosté el mòbil.

El que més crida l'atenció de la imatge són els efectes que ja es poden apreciar de les jornades d'exercici que està realitzant. Els seus braços apareixen molt musculosos i la instantània no ha trigat a provocar reaccions. Les primeres dels seus companys de Sálvame, que s'han sorprès pel canvi impactant del seu company.

Story de Kiko Hernández al gimnàs
Kiko Hernández presumeix de cos a Instagram | Instagram @KIKOHERNANDEZTV

Els seus seguidors tampoc no s'han quedat callats mostrant la seva sorpresa davant l'evident canvi del col·laborador. No obstant això, tant d'enrenou li ha portat a Kiko a confessar la veritat que s'amaga rere la publicació.

Pel que sembla, Hernández s'ha realitzat algun retoc per potenciar els seus braços i que es vegin així de musculosos. Un petit parany que Laura Fa i Nando Escribano han descobert fent que Kiko hagi de confessar la veritat. «La meva amiga Laura Fa i Nando Escribano preocupats pel meu photoshop, vinga va», escrivia revelant el seu secret.

▶️ Vídeo del dia

Kiko Hernández disposat a trencar amb tot

La veritat és que Kiko ha fet un gir radical a la seva imatge. Fa uns mesos, va reaparèixer al plató amb una barba incipient que no va passar desapercebuda i a la qual sembla haver-li agafat el gust. A més, també s'ha decantat per altres tractaments de bellesa com un massatge al seu centre estètic de confiança. Mentre encara està pendent la tornada a Sálvame, Hernández segueix gaudint dels seus dies de descans.

I no n'hi ha per menys, ja que el col·laborador té l'agenda completa combinant la seva faceta de pare amb els seus projectes professionals. L'obra en què treballa aviat s'estrenarà a Madrid i Kiko està llest per tornar a pujar als escenaris.

Ho farà amb l'obra Las Troyanas després dels problemes personals que va tenir amb Distinto, el seu treball anterior. Encara que ho va passar francament malament, no està disposat que aquesta mala experiència deixi per terra el seu somni de convertir-se en actor.

Imatge de Kiko Hernández assegut a un sofà groc durant la promoció de la seva obra de teatre
Kiko Hernández estrena nova obra a Madrid | GTRES

De moment, Kiko està centrat a millorar la seva imatge, conscient del medi en què treballa, però també per les seves bessones. «Treballo en un mitjà de comunicació i la imatge és molt important, però sobretot vull que les meves filles em vegin guapo i jove», confessava.