Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros, preocupat en descobrir per què ella no pot deixar de vomitar

Kiko Matamoros s'assabenta de tot el que ha passat

Kiko Matamoros no ha pogut evitar preocupar-se després de saber que una de les dones que han format part de la seva vida no pot deixar de vomitar. Després de recuperar-se d'una operació important, tot apunta que està a punt de reviure'n el malson.

Aquest dimecres, 21 de setembre, els col·laboradors de Sálvame es van quedar sense paraules en assabentar-se del nou contratemps de salut que ha patit una de les companyes. Després d'haver-se fracturat el radi i passar per quiròfan per ser operada de cervicals, Lydia Lozano ha tornat al format amb una mala notícia.

«M'han d'operar, porto una ratxa… no paro de plorar des que m'ho van dir ahir. No vaig poder anar ahir a treballar, em vaig venir a urgències, he estat tot el cap de setmana al llit. Porto la del coll, la de la mà trencada i estic feta una m**da».

Kiko Matamoros s'assabenta de tots els detalls

Kiko Matamoros s'ha quedat sense paraules en conèixer tots els detalls de la nova operació de la seva companya Lydia. Segons ha explicat la periodista, la intervenció és més complicada del que sembla. «M'han dit que m'he trencat la vèrtebra 8 i, com que tinc osteoporosi, se m'ha enganxat a la 7. M'he fet anàlisis, electro, de tot. M'han dit que em prengui la recuperació molt de debò, que he de caminar molt i que tinc portar una armilla superincòmoda», ha assegurat la col·laboradora de Sálvame.

Després d'aquestes declaracions, ha estat el mateix Jorge Javier Vázquez qui s'ha volgut posar en contacte amb la seva amiga, però ningú no s'esperava la reacció que ha tingut la comunicadora. «Estic molt nerviosa. Imagina't, he estat vomitant tota la nit i estic fatal», ha assegurat la companya de Kiko Matamoros només agafar el telèfon al presentador del format. «Però, Lydia, quin és el risc de l'operació?», li ha preguntat el de Badalona, just abans que la seva companya s'esfondrés. «És que… ficar-me al quiròfan m'angoixa».

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Kiko Matamoros està molt preocupat. | TELECINCO

«No ho vols saber?», li ha preguntat el company de Kiko Matamoros, totalment sorprès. «No ho vull saber. Igual que quan em va operar… és el mateix doctor. I sé que estic en bones mans perquè després de la de cervicals… Vaig anar a veure un altre neurocirurgià i quan em va voler explicar què m'havien de fer, vaig dir que no volia saber-ne res», ha respost Lydia totalment enfonsada per aquest nou contratemps.

A més, Jorge Javier va voler saber com estava el seu marit Charly per tota aquesta situació. «Ell és un home molt tranquil i molt bon infermer, però jo crec que el poso molt nerviós perquè veure'm així…».

Després d'explicar l'infern pel qual està passant, la companya de treball de Kiko Matamoros va voler compartir amb l'audiència de Sálvame com estan sent aquests dies. Tot apunta, que aquest nou problema no la deixa sortir del llit. «Avui he estat tot el dia al llit, no em puc moure. Tinc molts dolors», ha confirmat Lozano amb la veu entretallada.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano s'enfonsa en directe. | Mediaset

Kiko Matamoros sap que no serà una operació fàcil

Després de no rebre respostes per part de Lydia, el programa en què treballa Kiko Matamoros s'ha posat en contacte amb el doctor David Céspedes per aclarir tots els dubtes que s'han generat al voltant de la periodista.

«Li immobilitzaran les dues vèrtebres que té ara mateix fusionades. La durada de l'operació depèn molt del pacient, està en mans molt bones perquè està amb una de les millors unitats de columna que hi ha a Espanya», ha explicat el professional, intentant ser prou clar.

▶️ Vídeo del dia