Primer pla José Antonio Avilés

José Antonio Avilés, a punt de ser el xicot del presentador més ric de Telecinco

José Antonio Avilés va flirtejar amb el famós en una aplicació

Sembla que José Antonio Avilés sempre és al punt de mira. Quan no ho està per les seves presumptes estafes, ho està per les seves mentides o pel seu histrionisme. Tot i que en les últimes hores és notícia perquè ha sortit a la llum el seu filtreig amb un famós presentador de Mediaset.

En concret, s'ha revelat que va estar lligant per una aplicació ni més ni menys que amb Jorge Javier Vázquez.

José Antonio Avilés i el seu flirteig amb Jorge Javier

El col·laborador de Sálvame sol tenir cura a l'hora de parlar de la seva vida privada, sobretot després de l'últim desengany amorós que va tenir.

Tot i això, no ha pogut evitar fer referència a això després d'una conversa al plató amb Vázquez. Una conversa que s'ha iniciat quan aquest li ha preguntat si tenia parella i ell ha respost amb un «jo estic lliure i ja està».

Foto de Jorge Javier Vázquez de perfil.
José Antonio Aviés ha vist com Jorge explicava que van contactar en una app per lligar. | Telecinco
 

Jorge ha insistit en l'assumpte dient: «Però vols tenir xicot?». Al que el noi ha contestat amb un rotund: «No, estic molt bé com estic».

En aquest punt, José Antonio ha vist que el presentador ha tret a la llum un assumpte privat que els uneix. I ho ha fet partint d'una altra pregunta: «A tu com t'agraden els homes?». Una qüestió que Avilés ha respost dient: «Jo què sé, bruns, primets».

I en aquest punt, el català ha afegit: «Tingues en compte que tu em vas parlar per Grindr». El col·laborador s'ha quedat estupefacte després que aquesta dada veiés la llum i només ha pogut dir: «Mare meva. Va ser ja fa dos anys».

▶️ Vídeo del dia

José Antonio Avilés, avergonyit davant del descobriment

El cordovès ha vist, no només que s'ha descobert que va intentar lligar amb Jorge Javier, també que s'han donat detalls dels fets.

I ha estat el presentador qui, davant de la vergonya del jove, els ha ofert: «Vam coincidir en un Grindr. Jo tenia la foto del meu tors prevacances, no el d'ara, i ell em va escriure, però no se li veia la foto de la cara».

«Sembla que a José Antonio li agraden madurets».

José Antonio Avilés sembla que, superada la vergonya inicial, s'ha animat a parlar de l'assumpte. Així, ha afegit: «Doncs quina sort que vas tenir que no t'enviés el que habitualment envio per aquesta aplicació». El català ha volgut saber què envia i ell ha estat contundent: «Doncs el que tothom envia».

Foto de José Antonio Avilés.
José Antonio Avilés ha acabat explicant que envia fotos íntimes per lligar als seus contactes en aquesta coneguda aplicació. | Instagram
 

Amb aquestes paraules ha quedat clar que el jove sol enviar alguna imatge dels seus atributs sexuals. I això ha deixat bocabadat Vázquez, que ha reconegut una cosa: «Jo no he enviat mai fotos de les meves coses més íntimes». És més, ha deixat clar que tampoc no ha enviat cap instantània que pogués provocar i animar l'altra persona a quedar.

Una confessió davant la qual el col·laborador li ha deixat anar: «Doncs, fill, que avorrit que ets». El conductor de Sálvame li ha respost que ja veuen la foto de perfil, saben qui és i també saben si volen tenir una cita amb ell. Tot i això, aquesta resposta no ha convençut l'andalús, que li ha dit: «Però és que a la televisió no et poden veure el que després et volen veure després».

D'aquesta manera, ha sortit a la llum que entre tots dos hi podria haver alguna cosa més que paraules fora dels platós. Però no sabem el perquè al final no va quallar aquest contacte a la famosa app per lligar.