Imatge de Gema López.

Gema López confirma que aviat seran un més a casa i ja sap el nom que han escollit

Gema López es trobarà amb uns canvis inesperats quan torni de vacances

Gema López és una de les col·laboradores més controvertides de Sálvame. Fa força temps que col·labora en aquest espai televisiu, on aporta les seves informacions i els seus comentaris a les notícies d'actualitat social.

Gema ha estat una de les col·laboradores habituals de l'espai durant tot l'estiu. Les vacances de Sálvame s'han anat produint per tandes, a excepció de Jorge Javier i de pocs més que han gaudit de diverses setmanes seguides de descans.

Gema López té una mena de relació d'amor-odi amb aquest programa. Ella no acaba d'acostumar-se al xou que es munta cada tarda a Telecinco. Gema és rigorosa, seriosa i no està disposada a traspassar determinats límits.

A ella no li agrada ni disfressar-se, ni ballar, ni que indaguin a la seva vida privada. No li va aquesta faceta de personatge que es requereix per triomfar al programa dirigit per David Valldeperas. Això li ha comportat alguns moments de tensió en què fins i tot s'ha posat damunt la taula el seu acomiadament.

Gema ha reflexionat en aquests últims mesos i ha estat capaç d'arribar a una mena de pacte tàcit. Ha participat en especials com la Sálvame Fashion Week o el Sálvame Media Fest i ha demostrat que també és capaç de cantar i ballar.

Per contra, la seva vida privada continua sent un misteri que li costa revelar. No dona motius perquè es parli d'ella i també té acordat amb la direcció que es deixi al marge de l'actualitat la seva intimitat.

▶️ Vídeo del dia

És un privilegi del qual pocs gaudeixen al programa. A canvi, cal portar exclusives i mullar-se sobre els famosos i això Gema ho fa a la perfecció.

Gema López veu perillar la seva cadira a Sálvame

Gema López ha marxat aquest mes de setembre de vacances. Ho ha fet lluny d'Espanya, concretament, se n'ha anat fins a l'Índia.

Ha agafat poques coses per viatjar còmodament i s'està dedicant a recórrer un país ple de contrastos i de paisatges exòtics. La periodista demostra que pot viure amb molt poc i, lluny del glamour a què ens té acostumats, vesteix molt senzilla, viatjant amb tren i com una turista aventurera i senzilla.

Tres imatges de Gema López a l'Índia
Gema López, de vacances a l'Índia. | Instagram
 

La madrilenya ha marxat de vacances una mica inquieta. L'audiència de Sálvame té una tendència clara a la baixa i aquest estiu s'ha confirmat que la competència està guanyant posicions. La tardor es preveu complicada en aquest sentit i ja s'estan prenent les primeres mesures per intentar frenar el descens d'espectadors.

Així, després de l'arribada de Belén Esteban i de Jorge Javier Vázquez, dos dels pesos pesants, es vol seguir amb les novetats per sorprendre l'audiència. També s'està estudiant fer un gir al programa, traient-lo del seu propi univers per tractar molts més temes d'actualitat, davant de les baralles i discussions reiteratives entre els tertulians.

Fotomuntatge de Gema López i La Prohibida.
Gema López té nova competència a 'Sálvame': La Prohibida entra en acció. | CatalunyaDiari
 

Així doncs, dues noves incorporacions han sacsejat l'equip de col·laboradors. D'una banda, José Antonio Avilés.

És una clara aposta de risc pels precedents que té Avilés amb les informacions que dona. Tanmateix, cal arriscar, ja que a Antena 3 han trepitjat l'accelerador.

D'altra banda, l'aposta que més ha descol·locat Gema López és la de La Prohibida. El seu nom és Amapola López, és actriu, cantant, presentadora i activista LGTBI. De moment, tant Belén Esteban com Kiko Matamoros ja han rebut les crítiques de 'la nova de la casa'.

La competència per les cadires es fa una mica més crua.