Piqué i Shakira

Shakira trenca el silenci i revela tota la veritat sobre la separació amb Piqué

Shakira ha parlat sobre la separació de Gerard Piqué en unes declaracions a la revista 'Elle'

Un nou capítol del drama entre Shakira i Gerard Piqué ja és aquí. I és des que tots dos van anunciar la seva separació a través d'un comunicat llançat als mitjans de comunicació el passat mes de juny, no hi ha hagut gairebé cap dia que no estiguessin al focus mediàtic.

Durant aquests últims mesos, el blaugrana ha fet parlar molt per les fotografies que han vist la llum d'ell acompanyat de Clara Chía, la seva nova parella, i pels rumors d'infidelitat a l'artista que fa mesos que circulen per les xarxes socials.

Tanmateix, ara és la cantant colombiana qui torna a ser el centre d'atenció per unes declaracions que ha fet a la revista Elle i que no han deixat indiferent ningú.

Shakira, captada per una càmera fent una ganyota.
Shakira trenca el seu silenci. | CatalunyaDiari

«He intentat amagar la situació davant dels meus fills»

D'aquesta manera, Shakira trencava per fi el seu silenci i revelava a aquesta publicació tot el que ha sentit i viscut aquests últims mesos. 

«És molt difícil parlar d'això», començava. «Vaig intentar processar-ho tot. Ha estat difícil, no només per mi, sinó també pels meus fills». I és que els dos fills de la parella, Milan, de 9 anys, i Sasha, de 7, han estat els principals afectats d'aquesta separació tan mediàtica.

«He intentat amagar la situació davant dels meus fills. Intento protegir-los, perquè aquesta és la meva prioritat a la vida», prossegueix. Tanmateix, ha assegurat que no és una tasca gens fàcil. «A l'escola senten comentaris dels seus amics», revela.

A més, afirma que tenir un paparazzi davant de casa seva les 24 h del dia li complica encara més les coses. «No hi ha cap lloc on pugui amagar-me, excepte a casa meva», afirma.

La música, la seva salvació

I és que, malgrat aquesta època tan complicada que viu la de Barranquilla a causa de la seva separació, per la delicada salut del seu pare i dels problemes amb Hisenda, en el terreny professional no para de triomfar.

Després de l'èxit de la seva cançó Te felicito amb Rauw Alejandro, Shakira anuncia que ara es troba preparant un nou disc. «Escriure música és com anar al psiquiatre. Hi ha hagut dies en què he hagut de recollir-me del terra i l'única forma de fer-ho ha estat a través de la música», ha confessat.

▶️ El vídeo de la setmana