Primer pla de Susanna Griso.

Íñigo Afán, el nou i milionari xicot de la catalana Susanna Griso

Íñigo Afán ha saltat avui a la fama amb una exclusiva

Íñigo Afán és l'empresari que avui ha saltat a la fama. Ho ha fet perquè ha estat fotografiat molt encaramel·lat al costat d'una de les presentadores més conegudes de la televisió. Ens referim a Susanna Griso, presentadora del programa Espejo Público d'Antena 3.

Pel que sembla, han iniciat una relació sentimental, que ha agafat a tothom per sorpresa. Sí, perquè crèiem que ella seguia sortint amb el seu últim xicot conegut, Joaquín Güell.

Íñigo Afán salta a la fama per ser el nou amor

L'esmentat empresari, que està separat i és pare de cinc fills, ha vist avui que el seu rostre ha aparegut a la portada de la revista ¡Hola!. I és que ha estat enxampat amb Susanna gaudint d'una escapada romàntica per la capital andalusa, Sevilla.

A les instantànies que s'han publicat se'ls veu molt còmplices asseguts en una terrassa i, fins i tot, fent un agradable passeig amb bicicleta. Sense oblidar-ne d'altres en què salta a la vista que hi ha alguna cosa més que una amistat entre ells. Ens estem referint a les que els mostren recorrent la ciutat agafats de la cintura.

Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall
A Íñigo Afán se'l va relacionar amb la periodista i presentadora Anne Igartiburu | GTRES

Aquesta publicació ha fet que el milionari Íñigo Afán cobri protagonisme i surtin a la llum detalls de la seva vida privada. Així, per exemple, s'ha revelat que els seus amics en diuen afectuosament Iggy i que, suposadament, va conèixer Griso fa uns tres mesos. De la mateixa manera, s'ha revelat que recentment se li va atribuir un idil·li amb una altra famosa presentadora, exactament amb Anne Igartiburu.

Íñigo Afán és conscient de la complicada situació

El xicot de la catalana sap perfectament que el seu idil·li farà parlar molt, ja que ella ve de viure una complicada etapa sentimental. És clar, sap que es va separar l'any 2020 del periodista Carles Torras, després de 23 anys junts i tres fills en comú.

▶️ Vídeo del dia

Diferències d'ideologia política, segons va arribar a confessar, van ser les que van acabar amb el matrimoni. Una ruptura que no va ser gens fàcil per tot allò que suposava. Tot i això, temps després va aconseguir refer la seva vida sentimental.

Va conèixer Joaquín Güell, l'exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo i director d'un fons de capital de risc a Londres. Van congeniar molt bé i van iniciar una relació que tampoc no ha estat gens senzilla. Ha estat marcada perquè ell rebutja estar al focus mediàtic i per diversos daltabaixos, que fins i tot van portar que es publiqués que havien trencat.

Aquells rumors de ruptura es van veure augmentats quan ell va aparèixer públicament amb una altra famosa, Blanca Suelves. Tot i això, aquest estiu ens vam sorprendre amb una portada que deixava de manifest que Susanna i Joaquín havien tornat. Van ser fotografiats junts el mes de juny passat de vacances d'estiu a Malta.

Foto de Susanna Griso i Íñigo Afán al carrer
Afán ha arribat a la vida de Griso després de la seva ruptura amb Güell | GTRES

Aquestes imatges van ser les darreres que vam veure de Susanna. I tots crèiem que llavors seguia amb Güell, però és clar que no d'acord amb l'exclusiva d'avui. Caldrà esperar per veure si la presentadora d'Espejo Público i Afán de Ribera confirmen o desmenteixen el seu festeig. Això o que, almenys, els veiem més cops junts.

El que sí que ha transcendit és que no tenen pressa per avançar en el seu idil·li. Volen anar a poc a poc tant per ells mateixos i els seus desenganys amorosos passats com per les seves respectives famílies.