Imatge de Gerard Piqué al Metropolitano.

Nit negra a casa de Piqué: li destapen tot i poden obligar-lo a marxar de Barcelona

Piqué veu com se li publiquen al detall les xifres del seu milionari contracte i, a més, s'assabenta que el Barça valora l'arribada d'un central que podria prendre-li el lloc

Gerard Piqué és feliç, ningú ho posa en dubte. Alhora, però, passa per un autèntic calvari. És un tema d'equilibris: per una banda és d'allò més feliç amb la seva relació amb Clara Chía, però per l'altra veu com se li comencen a acumular milers de problemes. Shakira ha trencat el seu silenci, el diari El Mundo ha revelat la dinerada que cobra del Barça (i com va mentir en el seu moment) i —a sobre— ara veu com el Barça podria 'obligar-lo' a sortir del club. 

El futbolista de la Bonanova veu com ha estat relegat per Xavi i aquesta temporada ha disputat només un partit com a titular. Per més inri, ahir a la nit Mundo Deportivo va publicar que el Barça estava interessat amb Íñigo Martínez, central de l'Athletic Club, i l'arribada del basc podria estar lligada a la sortida de Piqué. 

En altres paraules, en només un dia, Piqué veia com es filtraven tots els detalls del seu sou a Can Barça i mitjans molt propers al club culer explicaven que Xavi ja estava pensant en substituts pel central. 

Piqué quedarà lliure si segueix per aquest camí

No és una especulació, així ho contempla el seu contarcte. El central del F.C.Barcelona quedarà lliure el juny del 2023 (i, per tant, haurà de marxar de Barcelona, sempre que no vulgui fitxar per l'Espanyol) si no juga el 35% dels partits aquesta temporada. Quelcom que, de seguir així, Piqué no assolirà. 

El Barça ho té clar: volen un nou central 

Un nou central, sense anar més lluny, perquè faci el paper més 'residual' de Piqué. Amb Eric Garcia i Koundé sembla que a Can Barça tenen centrals per a anys i panys. Tenir Piqué a la banqueta, per tant, és contraproduent. 

El central és història viva a Can Barça i tenir-lo a la banqueta no sembla el més adequat. Per això, al Camp Nou busquen alternatives i a les oficines tenen un nom marcat amb vermell: Íñigo Martínez. 

▶️ El vídeo de la setmana

El central de l'Athletic Club continua sense renovar el seu contracte amb els de San Mamés i veuria amb bons ulls acabar al Barça. Martínez, de 31 anys, és un central de gran experiència i amb bona sortida de pilota, que acceptaria tenir un rol secundari al Barça. Raó per la qual, a Xavi li encaixaria la seva arribada.