Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García Pelayo sap que la separació serà dura: l'advocat, bloquejat

Paloma García-Pelayo ha revelat una mentida que s'havia explicat

Paloma García-Pelayo s'ha convertit en un dels 'azots' més grans per a la família Mohedano. I és que ella està recolzant el testimoni de Rocío Carrasco després de veure les seves proves i tenir experiències en primera persona amb aquest clan. Per això ara ha tornat a donar-li un 'sac' considerable.

Amador ha arribat a manifestar aquests dies que el distanciament amb la seva neboda ja seria definitiu. Sí, perquè havien optat per Marcos García Montes perquè portés a terme mesures legals contra la filla de La más grande. Però la periodista ha tornat a deixar de manifest que menteix.

Paloma García-Pelayo assisteix atenta a l''amenaça'

La col·laboradora d'El programa de AR va anar també com a tal a l'últim debat emès de la docu-sèrie En el nombre de Rocío. Allà, va poder sentir, igual que els seus companys i els teleespectadors, el nou desafiament d'Amador. Aquest va afirmar que ell i el seu entorn no es quedarien de braços plegats contra tot el que estava dient la seva neboda.

En concret, el de Chipiona va dir: «Tota la família la denunciarà». I va afegir: «Ja ho he parlat amb tots. I quan tingui el raïm de la família afectada, a degollament!».

És més, Paloma García-Pelayo va escoltar que ell va indicar que s'havien posat amb el famós García Montes. Sí, perquè aquest seria el que portaria el procediment judicial.

Rocío Carrasco i Amador Mohedano
Paloma García-Pelayo ha vist Amador anunciar que la família no es quedarà quieta davant de tot el que s'està dient | CatalunyaDiari

Però aquí no va quedar tot, ja que el marit de Rosa Benito va carregar contra els que defensen Carrasco i es diuen Marea Fúcsia. A tots aquests els va dedicar unes vergonyoses paraules: «Els fúcsies, qui són? Li dones el meu telèfon i que em truquin a mi si tenen collons. Els fúcsies són per afusellar-los. Què cony els fúcsies! Roses amb espines».

▶️ Vídeo del dia

Paloma García-Pelayo, més contundent que mai, torna a deixar-ho de mentider

La periodista de Telecincova sentir estupefacta les declaracions de l'exrepresentant i, ràpidament, s'ha posat a contrastar la informació que ell va donar sobre la demanda. D'aquesta manera, trigava pocs segons a desmuntar la mentida.

Paloma García-Pelayo mirant a un costat
Paloma García-Pelayo ha tornat a deixar clar que la família Mohedano menteix | GTRES

Paloma García-Pelayo ha deixat en evidència el de Chipiona dient: «La patata calenta és que ell ha dit que hi haurà una reunió per interposar una demanda conjunta i familiar per anar contra Rocío. I que la portarà Marcos, cosa que ens va cridar l'atenció perquè hi podria haver incompatibilitats professionals».

«Jo he confirmat amb aquest advocat que ningú li ha trucat, que no s'encarregarà de l'assumpte i que té incompatibilitats professionals. Les té perquè coneix intimitats i dades confidencials i per això li seria impossible portar aquest clan en contra de Carrasco», explicava.

A més, la impossibilitat que ell exerceixi com a lletrat que ja ho va avançar la també lletrada Montse Suárez al plató d'En el nombre de Rocío. I és que va indicar que «hi ha una prohibició claríssima que cap advocat pot defensar interessos contraris als d'un client anterior. Rocío Carrasco ho va ser i ho és».

García-Pelayo ha tornat a desmuntar novament a la família Mohedano. Malgrat tot, sembla que estan disposats a portar la seva neboda als tribunals, però ella no té gens de por sobre això.

De fet, així ho ha deixat clar: «Si em volen denunciar per contestar-los des del meu sentir, des de les meves experiències viscudes i des del que sé, perquè em consta, que ho facin. Que ho facin, no hi ha cap problema, però jo m'esperaria perquè encara no està tot explicat».