Ana María Aldón

Ana María Aldón, perduda en descobrir què va fer el pare del fill abans de casar-se

Ana María Aldón està afrontant un dels pitjors moments de la seva vida

Tothom parlava del matrimoni entre Ana María Aldón i Ortega Cano aquest estiu. La crisi de la parella ha acaparat moltes portades de revistes. Per descomptat, les polèmiques aparicions de la dissenyadora de moda només han alimentat més i més els rumors de ruptura del matrimoni.

El torero ja va mostrar, en una polèmica trobada amb els reporters de Sálvame, que no podia continuar suportant més la pressió mediàtica. «Vull dir que li queda poc a Telecinco per acabar amb la meva vida, estan a punt d'aconseguir-ho. Fa molt de temps que van darrere de mi, però ja no tinc forces. Estic abatut per la manera com em tracten, són tan cruels amb mi».

Ana María Aldón veu com el seu matrimoni s'ensorra

El que està clar és que quan no en parla un, en parla un altre. La mala relació entre Ana María Aldón i la filla d'Ortega hauria estat un dels grans detonants. Gloria ha revelat en reiterades ocasions que ella mai no va arribar a connectar amb Ana María. Ara, noves declaracions per part del seu ex, Kiko Jiménez, sembla que aclareixen quin va ser l'inici d'aquesta mala relació. 

En una recent intervenció a Sálvame, Kiko Jiménez revelava un fet que va passar entre Gloria i Ana María Aldón que va marcar un abans i un després per a tota la família. Segons va explicar el col·laborador, Gloria Camila va saber que el seu pare contrauria matrimoni amb Ana María Aldón a través d'una revista. Una cosa que li va semblar fatal a la jove, i, fins i tot, va sorprendre Aldón, ja que pensava que el torero ja li ho havia explicat abans a Gloria.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i Ortega Cano en el seu pitjor moment. | Europa Press

Kiko Jiménez relatava com va ser el moment exacte quan la seva exparella s'assabentava de la gran notícia. «Gloria i jo ens vam aixecar dimecres, dia de revistes, amb l'exclusiva de la boda. Ella no en sabia res, va trucar al seu pare i ell li va dir: Ai, "Glorita, se'ns ha oblidat. No ho tinguis en compte"», relatava el de Jaén.

Aquest va ser el moment que va començar a marcar la mala relació entre Gloria Camila i el matrimoni. Kiko Jiménez continuava: «Ella no volia anar-hi. Fixa't que, estudiant disseny de moda, es va comprar el vestit uns dies abans, en un xinès, que li va costar 20 euros».

Des d'aquell mateix moment, Gloria va començar a veure amb altres ulls Ana María Aldón. Les darreres informacions que diversos mitjans han fet públiques són que Ana María Aldón continua vivint sota el mateix sostre que Ortega Cano. Tanmateix, la dissenyadora va deixar constància que, pel bé del seu fill, continuarien vivint junts. Tot i que diversos mitjans apunten que la ruptura ja és pràcticament imminent.

Kiko Jiménez parlant amb la premsa
El col·laborador va demostrar que no tenia por a les paraules d'Ortega Cano. | GTRES

Ortega Cano sense pietat contra Kiko Jiménez

El torero no pot continuar veient com el seu matrimoni cau a trossos mentre tothom se sent amb la llibertat d'opinar-hi. Especialment, quan són persones alienes a la família. I això és just el que li passa al marit d'Ana María Aldón amb Kiko Jiménez.

Gloria Camila i Kiko van estar junts durant més de 4 anys i això va servir al jove per viure des de dins la relació del matrimoni. Ara, Kiko, convertit en tertulià, no dubta a revelar totes les vivències i secrets que va viure.

Això, sens dubte, no li ha semblat gens bé el torero. En les seves últimes declaracions als mitjans, Ortega va deixar clara la seva intenció de denunciar Jiménez: «Encara que hagi d'endeutar-me, aquest noi anirà a la presó», comentava el torero molt enfadat al plató de Ya es verano.

No obstant això, el col·laborador va demostrar que no tenia por a les paraules d'Ortega Cano: «Moltes coses callo». Només ha intentat córrer una cortina de fum. «No tinc por de res, el que dic és la Bíblia».

▶️ Vídeo del dia