Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores reconeix que el tractament és fort (i encara va amb pastilles)

Antonio David Flores és conscient de la difícil situació

Antonio David Flores ha vist en les últimes hores que la seva exdona sembla haver-lo oblidat ja amb un altre home, Agustín Etienne. Però possiblement a ell li importa poc, ja que fa temps que es troba gaudint d'una relació amb Marta Riesco. La periodista acaba de parlar de com ho ha passat de malament per estar al focus mediàtic.

Així, sense embuts, ha reconegut que encara segueix en tractament i que continua amb pastilles per l'ansietat i l'estrès que va patir.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores sap que, encara que està millor, Riesco continua amb el tractament | GTRES

Antonio David Flores, al dia del problema de salut

El pare dels fills de Rocío Carrasco està molt feliç al costat de Marta, però fins arribar aquí tots dos ho han passat molt malament. Han estat víctimes d'atacs i de crítiques, especialment ella.

▶️ Vídeo del dia

Que treballés a la televisió va fer que fos més fàcil parlar de la seva història d'amor, de la seva ruptura temporal i, fins i tot, de la seva reconciliació. Es va posar al 'candeler', se li va donar cabuda en diferents programes i això va comportar que li comencessin a ploure els comentaris en contra seva. El resultat de tot això va ser una crisi d'ansietat que la va portar fins i tot a estar de baixa.

Actualment, la xicota d'Antonio David continua afrontant amb un tractament el problema de salut mental. I així ho ha revelat en una entrevista per a la web de Telecinco, on ha explicat, a més, que torna una altra vegada a El programa de Ana Rosa.

Sobre aquesta qüestió ha dit que «Aquest estiu he estat molt tranquil·la, gràcies a Déu. Ho he dit moltes vegades perquè crec que amb el tema de la salut mental és important tenir cura. Estic amb tractament, segueixo amb pastilles i segueixo anant al psicòleg».

Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós
Marta Riesco parla sobre el seu problema de salut mental | Instagram

«El que vaig viure va ser una muntanya russa i aleshores era molt difícil assimilar-ho. Ara em trobo molt bé i torno al meu lloc de treball, que és el que volia. I torno a la meva feina com a reportera, que és el que jo volia». Per descomptat, no ha volgut acabar l'entrevista sense fer referència a la seva relació sentimental. Ho ha fet per dir que «A més de tot, estic feliç a la meva vida personal. Aleshores, que em quedi com estic».

Una felicitat personal que no deixa de mostrar i compartir a les seves xarxes socials. Vol explicar als quatre vents que la relació amb l'excol·laborador de Sálvame va vent en popa.

Antonio David Flores coneix els grans suports de Riesco

El pare de Rocío Flores ha vist que la seva parella també s'ha sincerat sobre els que han estat els seus suports a la televisió en aquest temps. Ha confessat que «Miguel Ángel Nicolás ha estat una persona molt important per a mi tant davant com darrere de les càmeres i també ha estat molt important Ana Rosa, en tot».

Foto de Paloma Barrientos
Marta Riesco assegura que el seu suport principal ha estat Paloma Barrientos | GTRES

«Per mi és un exemple a seguir i, sobretot, la seva fortalesa i els consells que m'ha donat». Després, entre rialles, ha comentat: «Hi ha una altra persona de qui mai vaig pensar que diria una cosa així, perquè em queia molt bé, però no tenia una gran relació. Vull ser millor amiga i formar un tàndem amb Paloma Barrientos, que ha estat la que més m'ha defensat contra tot pronòstic».

A això ha afegit que «Ella i jo no tenim res a veure, però l'he vist defensar-me amb moltíssimes ganes i amb tant d'afecte que crec que em quedaria amb ella com a suport principal».