Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana trenca el silenci i explica per què ha fet fora Rocío Flores

Ana Rosa confessa sense embuts el motiu real de l'acomiadament de la col·laboradora

Ana Rosa Quintana té molt clar que una de les seves col·laboradores no tornarà al plató del seu programa. Tot després d'estar més d'un any participant en el Club social de l'espai matinal de Telecinco.

Ana Rosa Quintana veia com saltava la notícia a les pàgines de Lecturas quan la coneguda revista del cor revelava en exclusiva un fet impactant. I és que Rocío no s'asseuria més a l'espai que presenta la comunicadora madrilenya.

Una feina de tertuliana a El programa de Ana Rosa que va ser la primera experiència com a participant fixa d'un espai televisiu. Flores fitxava per l'espai d'Unicorn Content poc després que la seva mare trenqués el silenci a la televisió després de 20 anys callada.

Ana Rosa confirma els motius de l'acomiadament de la seva col·laboradora estrella

Ana Rosa Quintana sabia que tenia un filó amb la noia. Les seves declaracions sobre Rociíto provocarien que les audiències es disparessin a favor de la cadena de Fuencarral. Una cadena que necessitava recuperar aquestes audiències de qualsevol manera.

Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.
Ana Rosa Quintana ha decidit que la noia no tornarà. | GTRES
 

El cas és que, tot i que en les seves primeres intervencions al programa la noia va deixar grans titulars i moments virals, tot sembla que ha anat canviant.

Cal recordar aquells moments en què sortia plorant demanant a la seva mare que truqués als seus fills. Però, de mica en mica, les declaracions de la tertuliana no han tingut el fonament que els seus caps esperaven.

La veritat és que l'arribada de la jove al plató d'Ana Rosa tenia l'objectiu, en principi, de comentar el reality Supervivientes, en què concursava la seva madrastra Olga Moreno.

L'assumpte és que les seves declaracions van anar derivant a poc a poc cap a d'altres, que amb prou feines tenien a veure amb el reality. I després que s'acabés, amb la victòria d'Olga, Rocío no va tenir més remei que parlar de certs temes que li desagradaven.

Ana Rosa Quintana sap que es planta i deixa la televisió després de demanar massa

Uns temes que no li van fer gaire gràcia i que amb prou feines donava algun titular sucós. Una cosa insuficient per als caps de Telecinco. I fins i tot, de vegades, Joaquín Prat li va retreure que no es mullés sobre els temes més espinosos de la seva família.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
La jove, desolada després de veure que l'han fet fora de la televisió per ser massa exigent. | GTRES
 

I les conseqüències han arribat un any després en forma de no-renovació del contracte amb Unicorn Content. La veritat és que segons Lecturas, Rocío ja no seguirà treballant al mitjà televisiu.

Entre altres coses, hi ha hagut certs condicionants que exigia la filla d'Antonio David que han estat insalvables perquè la productora i la tertuliana arribessin a un acord.

▶️ Vídeo del dia

Les exigències insalvables que han trencat la negociació

La filla de Rociíto no formarà part del planter de col·laboradors del programa en aquest nou curs televisiu. Cal assenyalar que les negociacions s'han trencat per diverses peticions que no ha pogut complir la productora d'Ana Rosa Quintana.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío sap que cada dia rendia menys com a col·laboradora. | Europa Press
 

La jove hauria exigit no parlar dels aspectes de la seva vida personal i també s'hauria negat a referir-se als temes d'actualitat que tracten sobre la seva família.

Sabent això, a Ana Rosa Quintana no li ha quedat més remei que prescindir de la col·laboradora. Fonts de la cadena consultades per la coneguda revista del cor tenen clar el perquè de la no-renovació de la jove.

«No té sentit tenir Rocío asseguda al sofà si no parla de la seva família materna ara que està tan d'actualitat», apunten.