Paula Echevarría

Paula Echevarría reconeix que el nou bebè farà que el seu cos no torni a ser igual

L'actriu ha revelat la dificultat que va tenir per recuperar la seva silueta després del segon embaràs

No hi ha dubte que Paula Echevarría, després de passar un estiu de descans, ja ha tornat  a la rutina. La veritat és que, encara que aquesta temporada de calor també va estar treballant de valent, ara, l'actriu està més atrafegada que mai.

Sens dubte, no és estrany, perquè aquesta temporada de Got Talent, on la model s'ha estrenat com a nova membre del jurat, està tenint un veritable èxit. Evidentment, no podia ser d'una altra manera perquè el concurs és un dels formats més destacats de Telecinco, de manera que calia esperar que l'espai fos ben rebut.

Per tant, és un fet que l'exdona de David Bustamante està travessant una excel·lent època professional. A més, també està vivint un dels millors moments personalment, ja que està gaudint al màxim de la seva segona maternitat.

Des que es va convertir en mare, una altra vegada, però aquesta vegada al costat del seu noi, Miguel Torres, la vida de Paula Echevarría ha fet un canvi. No només el seu dia a dia ha fet un petit gir, sinó també el seu físic. La veritat és que la mateixa actriu ha tret a la llum els secrets de com ha recuperat la seva silueta després de passar per dos embarassos.

Paula Echevarría revela el truc de la seva considerable pèrdua de pes

Al llarg d'aquest últim any, ningú no podia evitar preguntar-se com Paula Echevarría havia aconseguit recuperar el seu físic en tan sols uns mesos després de passar per la segona maternitat. Sobretot, després que la model confessés davant de tots els seus seguidors d'Instagram que els dos postparts que havia experimentat no van ser gens fàcils per a ella.

El motiu? Que tant amb la seva filla Daniella (nascuda el 2008) com amb el seu petit Miki (nascut el 2021), dies després de donar a llum, la seva panxeta d'embarassada seguia igual. «Si el bebè ja és fora… Què hi ha aquí a dins encara?», preguntava fent broma als seus fans d'aquesta xarxa social.

«M'agradaria aclarir que aquesta és LA MEVA REALITAT, que el meu cos és així i reacciona així», comentava sobre això. Posteriorment, en una entrevista per a Elle, va assegurar que després de néixer el seu fill, «semblava que tenia una panxa de cinc mesos». Això sí, no dubtava a aclarir que «si s'engreixa 25 quilos a l'embaràs, s'engreixa amb tota la normalitat del món».

Tot i això, només set mesos després, Paula Echevarría sorprenia tots els seus seguidors d'Instagram quan va mostrar que la seva silueta ja tornava a ser la d'abans d'estar embarassada. Tal com va assegurar la model, la clau va estar a l'exercici. Així mateix, l'asturiana es posava les piles per recuperar el seu físic amb entrenaments durs centrats a la zona dels glutis i de l'abdomen.

A més, aprofitant que feia llargues passejades amb el seu petit Miki, l'actriu també incloïa a la seva rutina exercicis de càrdio. Per tant, si es té en compte tota la feina dura a què es va sotmetre l'asturiana, el resultat va ser més que obvi: va aconseguir perdre tots els quilets que havia guanyat.

Això sí, certament, una de les claus de la pèrdua de pes de Paula Echevarría va ser el Ballet Fit, un esport que darrerament està molt de moda entre les famoses. Per descomptat, la influencer és una fanàtica d'aquesta activitat perquè sol compartir diàriament trossets de les  seves sessions.

De manera que, després d'un any força intens en què no ha parat de fer exercici, és més que evident que l'esforç ha valgut la pena. Només cal observar els posats que ha protagonitzat la model amb biquini aquest estiu per saber que ha treballat moltíssim per tornar al seu físic habitual.

Paula Echevarría criticada pel seu canvi físic

Per descomptat, aquest sorprenent canvi físic no només ha estat evident pels mitjans i els seus fans, sinó també pels seus enemics. Tal com va confessar Paula Echevarría a Vanitatis, cada dia rep comentaris negatius pel seu físic. Tot i això, ha explicat que, curiosament, durant el seu embaràs, no en va rebre cap.

«No vaig rebre ni un comentari negatiu quan estava amb vint-i-tants quilos de més. Mai. Al contrari, he rebut comentaris negatius en una època de la meva vida en què vaig aprimar en excés per situacions de nervis. I es ficaven més amb mi en aquell moment que quan vaig donar a llum. Allà tothom em deia: "que maca estàs, que bé estàs amb aquests quilos de més"», admetia.

▶️ Vídeo del dia