Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban confessa que la relació s'ha trencat i que feia temps que no parlaven

Belén Esteban ha estat clara desvelant el motiu pel qual no es parlen

Belén Esteban ha tornat a ser protagonista aquest dimecres a Sálvame després que el programa de Telecinco desvelés una informació que no li ha agradat gens a la de Paracuellos.

La 'princesa del poble' veia com el seu company, el presentador Jorge Javier Vázquez, explicava en directe que Olga Moreno estaria molt enfadada amb la madrilenya. I tot després que es filtrés que l'ex d'Antonio David manté una relació sentimental amb el seu representant, Agustín Etienne.

Va ser diumenge passat quan Sergio Garrido, un paparazzi del món del cor, deixava anar la notícia al programa Ya es verano per sorpresa de tots.

Fotomuntatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno
Agustín Etienne i Olga Moreno podrien estar sortint junts | Trendings

Belén Esteban nega rotundament que s'hagi inventat la relació

Tot i que la notícia la va oferir en exclusiva aquest paparazzi, Olga Moreno acusa la de Paracuellos de ser ella la que s'ha inventat aquesta informació sobre la seva situació amorosa. Tot i això, Belén Esteban ha negat rotundament ser la responsable d'aquesta filtració sobre el nou amor d'Olga. Així doncs, la dona de Miguel Marcos ha aprofitat l'ocasió per parlar en profunditat de quina és la relació actual que manté amb el mànager dels Flores, Agustín Etienne.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban, sorpresa amb les acusacions d'Olga Moreno | Telecinco

La veritat és que ha sorprès el que ha explicat Belén sobre el que era el seu amic fa uns anys. I és que tenia gran confiança amb ell perquè era la mà dreta del seu exrepresentant, Toño Sanchís. Primerament, Belén Esteban només va afirmar que era «una bona persona, però la fama d'alguna manera el va enlluernar», sostenia la madrilenya.

Belén no vol posar llenya al foc ni generar polèmiques amb el mànager perquè, encara que no hagin acabat bé, li guarda afecte. «Ha estat 20 anys al meu costat, me l'he estimat molt no, moltíssim, tant jo com la meva família, però van passar una sèrie de coses. No és l'Agustín que jo coneixia fa tants anys. Hi havia coses que per mi no gestionava bé», explicava als seus companys.

▶️ Vídeo del dia

Belén confirma que la relació és inexistent i aclareix el perquè

Cal mirar enrere fins a l'any 2015 i el començament de la guerra entre Belén Esteban i Toño Sanchís. Per aquella època, Agustín era la persona de confiança del representant esmentat, un paper que el va portar a començar una sincera amistat amb ella que va durar fins al 2021.

Aquest dimecres, Belén oferia més detalls sobre el final de la seva relació amb el mànager argentí. I és que la de Paracuellos deixava caure una lleugera decepció amb què la tertuliana pensava que era el seu amic. «Quan va passar allò de Toño, Agustín es quedava al carrer. Llavors, li vaig dir que es vingués a treballar amb mi, amb això t'ho dic tot...». Així ho exposava Belén Esteban en ple directe deixant clar que ella li va donar un cop de mà salvadora en el seu moment més delicat.

Imatge d'Agustín Etienne, el representant de Rocío Flores
Agustín Etienne era la mà dreta de Toño Sanchís, l'exmànager de Belén Esteban | GTRES

El motiu pel qual ja no és amiga del seu exmànager

«Ara no ens parlem. Vull que qui estigui al meu costat, aporti», deia molt ferma en la seva manera d'actuar. Per descomptat, la col·laboradora ha volgut posar de manifest que la fi de la seva amistat no té cap mena de relació amb Olga Moreno o Rocío Flores.

Ja no són amics perquè no es van entendre en un moment donat. «A mi, Agustín no m'ha tret res a la vida. Hi havia coses que no m'agradaven i coses que jo veia que no m'agradaven, no cap a mi. Hi havia gent que estava amb ell, ni Rocío ni Olga», ha finalitzat la tertuliana de Sálvame.