Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago descobreix que són tres i explica que la baralla ha trencat el matrimoni

Isabel Rábago ha tret a llum detalls d'una parella famosa que està en crisi

Isabel Rábago és una de les col·laboradores de Telecincoque més informació té sobre la crisi que travessa una parella molt famosa. Ens estem referint a la formada per Ortega Cano i Ana María Aldón.

Tal és la quantitat de dades que posseeix que fins i tot no ha dubtat a exposar que un conflicte entre tres, ells dos i la filla del torero, va trencar definitivament la relació. És més, ha explicat que hi ha una versió sobre aquest xoc que no és certa.

Isabel Rábago la desmenteix

Durant setmanes, la periodista de Ya es mediodía ha estat testimoni de tot allò que s'ha dit sobre que el matrimoni és a la corda fluixa. Moltes circumstàncies han portat a aquest punt, però n'hi ha hagut una que sembla haver dinamitat completament la relació. Es tracta ni més ni menys que la baralla que van tenir a la casa familiar sota la presència de la filla.

Sobre aquest assumpte, Isabel ha escrit a Esdiario que «Ana María va entrar dues vegades al seu dormitori. Allà un Ortega esgotat li preguntava insistentment què li havia fet ell i la seva família. I va quedar esperant una contestació de la seva encara dona».

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Isabel Rábago ha parlat de la baralla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano | Europa Press

Tot i això, l'aspecte més rellevant que Rábago ha exposat és que és mentida que el torero fes fora la dissenyadora de l'habitatge. Ha negat aquesta notícia de la qual s'ha parlat durant molt de temps i que s'assemblava a una altra situació que ell havia viscut amb Rocío Jurado. I és que, segons sembla, a la cantant la va fer fora diverses vegades de Yerbabuena.

Sobre aquesta aparent similitud de fets, la col·laboradora de Telecincoha estat molt contundent. Ha dit: «No és admissible, és fer ús del que s'ha viscut amb La más grande amb José i adaptar-ho a Ana María, bàsicament perquè ella sap que no és així. Ho sento molt, però Ana María no és La Jurado i les dues històries s'han d'entendre de manera individual».

A això ha afegit: «Segueixo confiant que sigui ella mateixa la que desmenteixi aquest nou capítol en què s'assegura que el seu marit la va fer fora de casa aquella nit. Ella sap que això no va ser així. Bàsicament, perquè qui va sortir de la casa aquella nit va ser el torero per decisió de la seva filla».

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Isabel Rábago ha negat que el torero fes fora Ana de la llar familiar| TELECINCO

Isabel Rábago, estupefacta davant del darrer conflicte de la parella

La periodista té clar que ben aviat sortirà a la llum la veritat de què va passar realment a la llar dels Ortega Cano. I el fet que es conegui la veritat podria suposar que entenguéssim què passa al si del matrimoni. Un matrimoni que des de fa uns dies sembla estar encara més abocat a la ruptura.

▶️ Vídeo del dia

El motiu d'aquest nou revés és que el torero i la seva dona s'han intercanviat retrets i indirectes a la televisió. I ho han fet després que Kiko Jiménez deixés caure una presumpta acció molt greu. Va insinuar que el torero i la seva família van fer una prova d'ADN al fill que té amb Aldón sense que ella ho sabés.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
Isabel Rábago és conscient que l'assumpte de la paternitat ha dinamitat completament la relació | GTRES

Isabel ha vist al de Cartagena desmentir per complet aquesta informació i fins i tot anunciar que denunciarà a qui va ser el seu gendre. Alhora, ha estat testimoni que la dissenyadora vol ser cauta sobre aquest tema, però està visiblement enfadada. Tant és així que ha arribat a manifestar: «Si algú li ha posat una mà a sobre el meu fill per agafar-li un cabell o ficar-li un palet a la boca sense el meu permís, prendré totes les mesures».