Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique confirma que el deute segueix i que el xicot d'Olga Moreno ho sap

A Jesulín de Ubrique no l'ha sorprès sentir aquesta notícia

Jesulín de Ubrique sap perfectament que l'endeutament que té una de les dones de la seva vida encara no s'ha saldat i que l'actual parella d'Olga Moreno està al corrent de tot el que està passant.

Des que Belén Esteban va sortir de la casa de GH VIP 3, la seva vida ha fet un gir de 180 graus. I és que, després de proclamar-se vencedora de l'edició del 2015, la 'princesa del poble' va descobrir que una persona molt propera l'havia traït.

Segons va explicar l'ex de Jesulín de Ubrique en el seu moment, Toño Sanchís, el que havia estat la seva mà dreta des del 2007, li havia estat robant diners sense adonar-se'n. La relació d'amistat entre aquests dos personatges televisius era tan gran que la mare d'Andrea Janeiro no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'incloure el representant al seu testament.

▶️ Vídeo del dia

Però les coses van canviar completament quan Esteban es va adonar que Sanchís s'havia estat quedant amb uns diners que no eren seus. Per això, va decidir acudir davant de la justícia per denunciar el que va ser el seu gran suport de diversos delictes, entre els quals hi ha, suposadament, l'apropiació indeguda, l'alçament de béns, la falsedat documental i la temptativa d'estafa processal.

Ara, i després d'haver recuperat part del seu patrimoni, Jesulín de Ubrique acaba d'assabentar-se que el deute no està del tot saldat.

Jesulín de Ubrique sap que ell no està disposat a pagar

Jesulín de Ubrique sap perfectament que Sanchís no té ni la més mínima intenció de saldar el dèficit amb la mare de la seva filla gran. Aquest dimarts, 20 de setembre, a Sálvame es va viure un dels moments més tensos de l'estiu. I és que, després de parlar de l'endeutament que Pipi Estrada té amb la presentadora Terelu Campos, ha tornat a sortir a la llum els problemes legals que manté Belén Esteban amb l'exrepresentant de famosos.

Belén Esteban
Belén Esteban carrega contra Pipi Estrada i el compara amb Toño Sanchís | Instagram

«No et compararé amb Toño, però em sembla vergonyós que tinguis un deute amb Terelu com ell té amb mi, que em deu encara 400.000 euros i es dona la bona vida amb vaixells a Palma de Mallorca, mentre que la justícia no el pot agafar».

Molt enfadada per la situació, l'exparella de Jesulín de Ubrique va voler llançar una pregunta a l'aire. «Terelu em diu que aquests diners no els té, que no hi són. La meva pregunta és: Quina justícia hi ha en aquest país?» [...] No entenc que tenint gent denunciada, que deus a Terelu, que l'altre em deu 400.000 euros a mi, es pugui posar coses a nom d'altra gent i no pagar», va sentenciar la tertuliana, molt molesta.

Jesulín de Ubrique creu que ell pot saber alguna cosa

Jesulín de Ubrique sospita que Agustín Etienne, actual parella sentimental d'Olga Moreno, pot saber què és el que ha passat amb els diners de Belén. Però, la mare d'Andrea va decidir no parlar-ne, ja que avui dia no tenen gaire relació. «No parlaré d'Agustín», va assegurar molt contundent.

«Ha estat 20 anys al meu costat, me l'he estimat moltíssim, tant jo com la meva família, però van passar una sèrie de coses… No és l'Agustín que jo vaig conèixer fa anys. [...] Ara no ens parlem. Vull que qui estigui al meu costat, aporti», va confirmar l'ex de Jesulín de Ubrique, abans d'explicar molt per sobre els motius que la van portar a prendre aquesta decisió.

Imatge d'Agustín Etienne, el representant de Rocío Flores
Jesulín de Ubrique creu que Agustín Etienne sap alguna cosa sobre la traïció de Toño | GTRES

«Quan va passar allò de Toño, Agustín es quedava al carrer i llavors li vaig dir que vingués a treballar amb mi, amb això t'ho dic tot… Jo no segueixo treballant amb ell perquè hi havia algunes coses que no em gestionava bé». I, malgrat reconèixer que va ser l'home «més lleial» que va tenir al seu costat, la de Paracuellos prefereix no treballar-hi. «Hi havia coses que no m'agradaven i coses que jo veia que no m'agradaven, però no cap a mi».