Irene Junquera s'enfonsa al confessionari de 'GH VIP'

La periodista no aguanta més les crítiques de 'El Cejas' i Kiko Jiménez
Irene Junquera desfogant-se al confessionari de 'GH VIP' | TELECINCO

 

Irene Junquera es troba en un moment molt crític del concurs de 'GH VIP'. Aquesta setmana tornava a estar nominada pels seus companys i, tot i que després va ser salvada per Kiko Jiménez i ‘El Cejas’, la periodista ha explotat al confessionari per les crítiques constants dels seus companys que la titllen de ‘coordinadora’ i ‘noia raons’.

 

Irene entrava al confessionari amb intenció de desfogar-se amb llàgrimes als ulls: «Avui m’he despertat totalment apàtica, no hi ha res que em pugui fer il·lusió especialment. He pensat amb el dia que m’esperava i m’he deprimit una mica».

 

Irene Junquera sobre els seus companys: «Són com fills d'una hiena»

Poc després es consolava parlant amb les seves companyes de concurs Noemí Salazar i Alba Carrillo: «Estic súper apàtica i a més a més tot això de 'coordinadora', ‘tia raons’, i totes aquestes merdes, doncs al final el què han aconseguit és que no parli, perquè no vull que em diguin això ni de broma. Si a tu tota l’estona t’estan dient que ets molt pesada i tal… Arriba un punt que et satures i et vas anul·lant», explicava Junquera compungida.

 

Irene Junquera parla amb Noemí Salazar | TELECINCO

 

Kiko Jiménez i ‘El Cejas’ són els concursants que més s’han ficat amb la periodista, retraient-li que es passa tot el dia maquillant-se i que és com un ‘moble’ dins la casa, etzibant-li que no fa res i es passa el dia tombada en el sofà i no diu res per si de cas molesta a algú: «Ara està sensible. Aquesta és una tova», exclamava Kiko Jiménez quan la va veure compungida parlant amb les seves companyes.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Amb tot això, Irene ha qualificat als seus companys de «fills d’una hiena» i ha començat a sentir sense remei, que no troba el seu lloc dins la casa i que la convivència se li farà difícil si no comença a treure una mica de caràcter.

 

També et pot interessar...