Irene Junquera s'enfonsa al confessionari de 'GH VIP'

La periodista no aguanta més les crítiques de 'El Cejas' i Kiko Jiménez

Irene Junquera desfogant-se al confessionari de 'GH VIP'
Irene Junquera desfogant-se al confessionari de 'GH VIP' | TELECINCO

Irene Junquera es troba en un moment molt crític del concurs de 'GH VIP'. Aquesta setmana tornava a estar nominada pels seus companys i, tot i que després va ser salvada per Kiko Jiménez i ‘El Cejas’, la periodista ha explotat al confessionari per les crítiques constants dels seus companys que la titllen de ‘coordinadora’ i ‘noia raons’.

Irene entrava al confessionari amb intenció de desfogar-se amb llàgrimes als ulls: «Avui m’he despertat totalment apàtica, no hi ha res que em pugui fer il·lusió especialment. He pensat amb el dia que m’esperava i m’he deprimit una mica».

 

Irene Junquera sobre els seus companys: «Són com fills d'una hiena»

Poc després es consolava parlant amb les seves companyes de concurs Noemí Salazar i Alba Carrillo: «Estic súper apàtica i a més a més tot això de 'coordinadora', ‘tia raons’, i totes aquestes merdes, doncs al final el què han aconseguit és que no parli, perquè no vull que em diguin això ni de broma. Si a tu tota l’estona t’estan dient que ets molt pesada i tal… Arriba un punt que et satures i et vas anul·lant», explicava Junquera compungida.

 

Irene Junquera parla amb Noemí Salazar
Irene Junquera parla amb Noemí Salazar | TELECINCO

 

Kiko Jiménez i ‘El Cejas’ són els concursants que més s’han ficat amb la periodista, retraient-li que es passa tot el dia maquillant-se i que és com un ‘moble’ dins la casa, etzibant-li que no fa res i es passa el dia tombada en el sofà i no diu res per si de cas molesta a algú: «Ara està sensible. Aquesta és una tova», exclamava Kiko Jiménez quan la va veure compungida parlant amb les seves companyes.

Amb tot això, Irene ha qualificat als seus companys de «fills d’una hiena» i ha començat a sentir sense remei, que no troba el seu lloc dins la casa i que la convivència se li farà difícil si no comença a treure una mica de caràcter.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari