Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales assumeix que la crisi no té solució i assenyala dues dones

Irene Rosales és conscient de la situació familiar per la qual estan passant

Irene Rosales és conscient que les coses mai no tornaran a ser el que eren abans i té clar que hi ha dues dones que empitjoren la situació.

Des que divendres passat, 21 d'octubre, Kiko Rivera va haver de ser ingressat a l'UCI de l'Hospital Virgen de Rocío de Sevilla després de patir un ictus, aquesta família s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales està molt pendent del DJ després que aquest patís un ictus | GTRES

I és que la possible visita d'Isabel Pantoja i de la seva filla ha creat una gran expectació. No és cap secret per a ningú la mala relació que manté, avui dia, el marit d'Irene Rosales amb la seva família.

Per això, tots els mitjans de comunicació del nostre país estan les 24 hores molt pendents del que passa al voltant d'aquest conegut clan. Després de posar-se fora de perill, va ser la mateixa col·laboradora de televisió qui va voler aclarir tots els dubtes de la premsa.

«Li he dit a Isabel que no s'hi pot entrar, quan estigui a planta, és el seu fill i ha de ser aquí. Per descomptat que estarà al costat de Kiko, això segur», va assegurar Irene Rosales a última hora de la tarda del divendres.

Tot i això, l'endemà les coses van canviar molt. «Kiko necessita tota la tranquil·litat del món, pel que fa a visites i tranquil·litat emocional. És cert que amb la seva mare no tenia una relació molt normal, aleshores, emocionalment, el pot alterar veure-la en aquestes condicions», va explicar la televisiva.

Ara, i ja des de casa seva, el marit d'Irene Rosales ha esclatat com mai i ha assegurat que la relació amb la seva mare i amb la seva germana no està passant pels seus millors moments.

El marit d'Irene Rosales torna a la càrrega

Irene Rosales s'ha quedat sense paraules en veure l'última publicació que ha compartit Kiko Rivera a les seves xarxes socials. I és que, tot i que es troba a la primera etapa de la seva recuperació, el DJ no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de demanar públicament que el deixin en pau.

A més, ha aprofitat una vegada més per distanciar-se de la seva mare i de la seva germana. Aquest dimarts, 25 d'octubre, el televisiu ha acudit al seu compte d'Instagram per fer una petició important.

Primer pla de Kiko Rivera
Kiko Rivera demana que el deixin en pau | GTRES

Tot indica que des que va rebre l'alta hospitalària, els mitjans de comunicació espanyols s'han amuntegat a les portes de casa seva a la recerca de la foto perfecta d'Isabel Pantoja entrant al domicili.

«N'hi ha per llogar-hi cadires. Que hagi d'estar donant explicacions de qui entra o no entra a casa meva... Si us plau, deixin-me descansar i recuperar-me», ha començat demanant la parella sentimental d'Irene Rosales.

«Encara em funciona el cap per prendre decisions, no inventin ni facin mal després d'una situació tan delicada com la que acabo de passar. Només soc una persona que ha tingut un ictus. Respectin-me i deixin-me recuperar-me».

Tot seguit, l'exconcursant de Gran Hermano ha aprofitat l'ocasió per demanar a la premsa que el deixin tranquil per poder començar amb la seva rehabilitació com més aviat millor. «Marxin de casa meva, que pugui sortir a fer una passejada, com m'ha manat el doctor».

A més, ha assegurat que la seva «mare no vindrà, i la meva germana encara menys, així que deixin-me recuperar-me, us ho demano per favor».

Irene Rosales al·lucina després de les declaracions d'Isa

Aquest dilluns, 24 d'octubre, la cunyada d'Irene Rosales es va asseure al plató d'El programa de AR per explicar com es troba el seu germà i  com es va assabentar de l'ictus del DJ.

Molt enfadada, Isa Pantoja va assegurar que la dona de Kiko no la va avisar del que acabava de passar al músic i que es va assabentar a través de terceres persones.

Isa Pantoja i Irene Rosales
Isa Pantoja està molt enfadada amb Irene Rosales | CatalunyaDiari

«Això passa a les tres de la matinada i me n'assabento a les 09.50 hores perquè m'ho diu un amic meu. Amb qui parlo perquè em confirmi l'ictus és una altra persona, no és Irene Rosales».

Tot i que al principi la 'influencer' va assegurar que no havia pogut veure ni parlar amb ell directament, la veritat és que finalment va decidir fer-li una visita.

«No me'n penedeixo d'haver-hi anat, ho sento així i ja està. No entenc per què se'ns diu que millor no anar-lo a veure perquè s'altera, quan allà no paren d'anar-hi amics a fer-se fotos».