Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

Irene Rosales cedeix i es posiciona al costat d'Isabel Pantoja

Irene Rosales ha desitjat el millor a la seva sogra

Isabel Pantoja no passa pel seu millor moment i és més a prop que mai de reviure el seu pitjor malson i tornar a la presó. La tonadillera fa front a acusacions greus per un delicte d'alçament de béns, insolvència punible, estafa i apropiació indeguda.

Desesperada per aconseguir alliberar-se de la pena que li pot caure, «ordenava al seu despatx d'advocats poder pactar amb la part contrària i evitar així la celebració de judici».

«Li podria caure una pena de tres anys de presó», informen des del seu entorn més proper. «Isabel Pantoja s'enfronta a tres anys de presó per un possible delicte d'insolvència punible». Estaria cridada «a declarar al jutjat penal número 5 de Màlaga».

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja, a punt de tornar a la presó. | Telecinco 

A més, apuntaven que la cantant «hauria evitat per tots els mitjans acudir al judici. Fins i tot, al·legant problemes de salut i aportant informes mèdics psicològics».

Isabel Pantoja estaria completament desesperada, cosa que l'obligaria a deslliurar-se d'una de les seves propietats més preuades.

«Isabel no vol quedar-se sense el pis de Fuengirola, però ara el judici és ferm amb ella com a representant i els empresaris, a qui se'ls acusa d'haver-se beneficiat a costa d'un tercer».

Irene Rosales ha mostrat el seu suport a Isabel Pantoja

A més, els plans de futur de Pantoja tampoc no van gens bé. Intentaria provar sort amb una gira per Amèrica Llatina, sense obtenir els resultats esperats.

«De les 5.125 entrades que han sortit a la venda, només se n'han comprat 752. Una de les raons pot ser el seu elevat preu, que oscil·la entre els 52 i els 112 euros», expliquen.

Cosa que se suma a la profunda depressió en què viu sumida des de la mort de la seva mare.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales ha volgut enviar un missatge de suport a la sogra. | Mediaset 

«Isabel ha perdut uns quants quilos, s'està quedant massa prima, crec que en pesa uns cinquanta. No té ganes de menjar i està reclosa a la finca sense voler mitigar el dolor d'alguna manera». La seva filla confirmava el mal moment que travessa i que la manté incomunicada.

«La meva mare té depressió, sempre ho he dit, té problemes. Ha passat tot el que ha passat sense tractament i ara té ajuda i li deuen haver recomanat que no estigui amb el telèfon», assegurava la jove.

Tot i les circumstàncies, Isa segueix bolcada a la seva mare. Al contrari del seu germà Kiko, amb qui continua sense parlar-se. Tot i això, sembla que la dona del cantant ha decidit fer un pas enrere i mostrar tot el seu suport a Isabel Pantoja.

Irene Rosales no ha dubtat a pronunciar-se sobre la complicada situació que travessa la sogra i arribava a desitjar-li el millor.

«No hi vull entrar», al·legava la sevillana, que malgrat tot ha volgut deixar els seus malentesos de banda per desitjar-li el millor en el seu retorn als jutjats: «Home, és clar».

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales i Kiko Rivera han passat molt junts. | CatalunyaDiari 

Força cansada de les contínues polèmiques en què s'ha vist embolicat el seu marit, enviava un clar missatge al paparazzi Pablo González.

«Sempre el mateix, com que no té res més a fer... Però vaja, que no li donaré ni això. És insofrible, esgotador», es lamentava Irene Rosales.

«No li donaré ni un minut de glòria perquè cada minut que li hagi de donar serà al jutjat, així que ho tinc clar», matisava.

El paparazzi Pablo González
Kiko Rivera i Irene Rosales podrien estar separats, segons el paparazzi Pablo González. | Mediaset 

Fa poc, González informava d'una gran discussió que hauria tingut lloc entre Irene Rosales i Kiko. «Van discutir i els crits se sentien des del garatge».

«Em tens fins al cony, no vull que surtis, no m'agraden les teves amistats», arribava a dir Rosales al seu marit.

De fet, insisteix que l'únic objectiu de la nora d'Isabel Pantoja és conservar el patrimoni del cantant. «Vol cuidar el patrimoni econòmic de Kiko, en cas que el recuperi, perquè no el malgasti i el puguin gaudir les seves filles».