Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales confirma que l'embaràs està en perill perquè hi ha una tercera persona

Irene s'ha assabentat d'allò que ha passat a esquenes de la seva cosina

Irene Rosales està recuperant una mica de calma aquests dies, després del vendaval que va suposar la seva última aparició pública. Va ser en una entrevista exclusiva a la revista Lecturas, en què suposadament es defensava d'uns atacs atacant a destra i a sinistra.

Més enllà del xec que li hauran pagat per les seves declaracions incendiàries, a Irene l'entrevista no l'ha beneficiada gaire. La reacció més escoltada entre els col·laboradors televisius és negativa per a ella. Consideren que ningú no l'estava atacant, que ella és tan bel·ligerant com Kiko amb la família i que el seu únic objectiu és omplir-se la cartera a qualsevol preu.

Des que va deixar Viva la vidaja fa un any, Irene s'ha mantingut força al marge de tot, almenys de portes cap a fora. L'hem vista entrant i sortint de casa seva, sempre amb declaracions escarides i també defensant sempre el que és indefensable de Kiko.

No obstant això, ha estat força pendent de tot allò que passa a la televisió. De fet, un dels seus interessos principals aquests últims mesos ha estat veure la cosina de Kiko, Anabel, a Supervivientes. Es van reconciliar abans que la influencer partís cap a Hondures.

Anabel va visitar Kiko i Irene després d'una temporada distanciats, i les aigües van tornar a la seva llera abans que comencés el reality. És per això que Irene ha seguit de prop Anabel i ha vist que les intencions de la seva cosina amb l'embaràs, podrien no complir-se un cop arribi a Espanya.

Irene Rosales i la tercera persona que podria canviar-ho tot

Irene Rosales sap que la seva cosina Anabel és força impulsiva i enamoraditza. Contra tot pronòstic, sembla clar que arribarà a la final de Supervivientes, el concurs més dur de la televisió. Va entrar allà soltera i sortirà enamorada de Yulen fins a les calces, d'un esgrimista que molt pocs coneixien.

Han protagonitzat la història d'amor més avorrida dels darrers temps, però els ha servit per arribar fins a la part final del concurs. La cosina política d'Irene Rosales va entrar amb la promesa de tornar amb el seu exmarit Omar Sánchez i sortirà amb la idea de tenir fills amb Yulen.

Tot és força contradictori i boig, ja que ella va assegurar que amb Omar, una de les coses que els separaven era precisament les ganes de formar una família. Ella volia gaudir de la vida i no pensar en fills, mentre que Omar volia ser pare aviat.

Ara, amb Yulen, ha estat Anabel qui ha posat la maternitat com una opció sobre la taula. Irene, en aquest sentit, li pot donar bons consells, ja que ella és mare de dues nenes i exerceix el seu paper amb molt d'amor i mestratge.

Tot i això, sembla que Anabel tampoc tindrà a Yulen com a pare dels seus fills: una tercera persona hi té alguna cosa a veure.

La cosina d'Irene Rosales quedarà destrossada en saber-ho

Irene Rosales ha hagut de fer front moltes vegades als rumors d'infidelitat del seu marit Kiko. Rumors i realitat que ell mateix ha confirmat. Així doncs, podrà consolar Anabel quan s'assabenti del flirteig que Yulen ha mantingut amb Mariana mentre estaven començant la relació.

Ho ha confirmat l'exconcursant, ja a plató, assegurant que «quan van viure junts, la primera setmana, vam dormir junts i em vaig trobar una mà…». Mariana ha confessat que «sí vaig arribar a sentir que hi havia alguna cosa, vaig sentir que jo li agradava», alhora que afirma que Anabel Pantoja estava «supercelosa sempre de mi».

La noia descarta completament tenir res amb Yulen, encara que el problema n'és l'actitud. Pocs són els que aposten per aquesta relació fora del reality. La primera que obrirà els ulls quant a la realitat i els interessos tan diferents que tenen Yulen i Anabel, és la mateixa Anabel.

Per sort, quan això passi, Irene Rosales estarà a prop per consolar-la.