Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Kike Calleja

Kike Calleja torna amb Terelu Campos i deixen d'amagar les fotos que ho demostren

Kike Calleja ha explicat la veritat

Kike Calleja és un dels grans periodistes de Telecinco. De fet ha arribat a substituir Jorge Javier Vázquez a Sábado Deluxe . Va començar treballant darrere de les càmeres i, de seguida, va demostrar que estava preparat per fer el gran salt. És un professional de primer ordre i controla el món del cor millor que ningú. Per això, ha fet els seus últims moviments.

Kike Calleja ha tornat a les revistes gràcies a Terelu Campos, amb qui va mantenir una relació sentimental fa uns anys. El reporter s'ha casat amb Raquel Abad, una empresària i antiga concursant de Gran Hermano, i ha venut l'enllaç a Lecturas. Li ha demanat a la mare d'Alejandra Rubio que també posi per a la premsa, ja que així l'esdeveniment té més valor.

Primer pla de Terelu Campos.
Kike Calleja s'envolta de persones molt especials | Mediaset

Kike manté un enllaç especial amb la família Campos. Carmen Borrego també li ha fet el favor de sortir a les fotografies. Aquest material havia estat amagat fins avui, però l'han fet públic perquè ha arribat el gran moment d'exhibir-lo. Han tingut molta cura perquè no es filtrés cap detall, ja que no volien que l'exclusiva perdés valor.

Terelu Campos va jugar un paper fonamental durant el casament del seu amic. De fet, es va convertir en el centre de totes les mirades. Va llegir una carta molt emotiva i va assegurar que era un plaer formar part del cercle íntim del periodista i de Raquel Abad. La col·laboradora també va brillar pel vestit que va triar per a l'ocasió, de fet va ser la més elegant de l'esdeveniment.

Kike té un gran control del món informatiu i sabia que ningú no podia publicar una foto abans que Lecturas publiqués el número especial. Per això, va requisar els mòbils als seus 195 convidats, tot i que podien fer-lo servir fora del recinte. El periodista s'ha casat en una finca situada als afores de Madrid perquè volia mantenir el secret fins al final.

Kike Calleja ha tingut un gest amb Terelu Campos

Kike va experimentar un canvi curiós: va passar de ser reporter a ocupar moltes pàgines dins de les revistes de cor. Va començar un festeig amb Terelu i, des del primer moment, es van convertir en una parella molt perseguida, però ell va saber gestionar la situació. Mai no ha comercialitzat amb aquest idil·li i no se sentia còmode sent el contingut de certes publicacions.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Kike vol tenir una família amb la seva dona Raquel | Telecinco - Instagram

Calleja ha tornat a escena de la mà de la seva exparella, encara que en aquesta ocasió hagi estat per un motiu diferent. La germana de Carmen Borrego era una de les convidades més especials del seu casament. De fet, ell va tenir un gest molt especial. En tot moment van estar junts, ja que gaudeixen d'una bonica amistat que s'ha convertit en l'enveja de tothom.

Terelu Campos també adora Raquel Abad, l'actual dona del seu amic. Per això, li va regalar el ram amb què es va casar. La cerimònia va ser molt emotiva i va estar carregada de moments que passaran a la història, ja que han estat publicats en una famosa revista. El reporter s'ha convertit en una de les cares més desitjades, encara que és probable que no segueixi obrint les portes de la seva intimitat.

Kike Calleja vol tenir fills aviat

Kike treballa de col·laborador al programa Viva la Vida, espai que va aprofitar per explicar com s'imaginava la seva vida. Vol tenir descendència amb Raquel Abad, per això, va deixar el seu pis de solter i es va instal·lar a una casa més gran. Està molt il·lusionat perquè està passant per un dels seus millors moments personals i professionals.

Calleja s'ha guanyat la confiança de la família Campos i també gaudeix d'una amistat molt especial amb Alejandra Rubio. La jove també va ser a l'enllaç, de fet va ocupar un paper protagonista perquè és una famosa força cotitzada. No sol posar per a cap revista, però amb el reporter va fer-ne una excepció perquè sempre s'han tingut molt d'afecte.