Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

La foto d'Irene Rosales amb poca roba que tothom comenta pel mateix motiu

Irene Rosales ha revolucionat Instagram

Irene Rosales, novament, ha tornat a generar enrenou. Encara que aquesta vegada no té res a veure amb la seva polèmica família del clan Pantoja-Rivera, sinó que ha sorprès tots els seus seguidors amb els seus increïbles posats en què es percep un gran detall.

Així doncs, en aquesta ocasió la dona de Kiko Rivera ha revolucionat completament Instagram, la xarxa social en què sol lluir-se i compartir dades sobre la seva vida privada. Fins ara, el seu perfil es resumia en instantànies al costat del seu marit Kiko, posats on apareixia sola i fins i tot alguna vegada se la veia acompanyada de les seves filles.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales recorre a Instagram per penjar detalls de la vida privada | GTRES

Tot i això, des de fa uns mesos, la vida d'Irene Rosales ha fet un gir de 180°. I és que l'empresària va decidir que havia de canviar l'estil de vida que portava per un de molt més sa i saludable.

Així mateix ho ha mostrat a les publicacions que penja a Instagram, on els seus seguidors han notat el seu espectacular canvi físic, ja que actualment el seu cos té una musculatura més tonificada si comparem les fotos antigues que publicava.

El canvi espectacular d'Irene Rosales

Irene Rosales s'ha convertit en tot un exemple a seguir per l'estil de vida tan saludable que porta mesos enrere. Fins i tot la nora d'Isabel Pantoja també ha transformat el seu contingut en aquesta xarxa social, ja que ara les fotos lluint en biquini i fent esport inunden al perfil.

A més a més, no dubta a compartir les seves receptes més sanes via 'stories'; en aquest moment, per a ella, el més important és prioritzar la seva alimentació. Pizzes fetes amb base de carabassó, truites de verdures, sandvitx integral o saltat de verdures amb quinoa són algunes d'aquestes receptes que ha ensenyat als seus seguidors.

Irene Rosales
Irene Rosales ha decidit canviar completament els seus hàbits | GTRES

El cert és que Irene ha adoptat una vida molt més sana i, sens dubte, les seves receptes estan triomfant entre els seus fans, ja que no dubten a demanar-li que pengi el seu dia a dia les seves xarxes socials.

No obstant això, no només publica imatges de les seves receptes, sinó que també comparteix les seves sessions al gimnàs o fent ioga. Sembla que la dona de Kiko Rivera ha apostat per un canvi total d'hàbits, en què se la veu satisfeta amb els resultats obtinguts fins ara i la felicitat que li transmet exercitar el cos.

La mateixa empresària confessa com de bé li va fer exercici cada vegada que té oportunitat. «És tan necessari desconnectar per tornar a connectar... A l'esport he trobat la meva desconnexió», comentava Irene Rosales en un vídeo que publicava al gimnàs d'un hotel.

Alguns dels seus seguidors no dubtaven de felicitar-la pels bons resultats que ha aconseguit i la relació que ha entaulat amb portar un estil de vida sa i saludable. «Bé, Irene. Promovent l'esport al màxim! Enhorabona!», li deia un usuari.

Irene Rosales, desconnectada de les polèmiques dels Pantoja

Sens dubte, Irene Rosales ha trobat dins l'esport els seus moments de pau que, segurament, la mantindran desconnectada de tot allò que succeeix al voltant de la família del seu marit, Kiko Rivera. I és que sembla que la polèmica de la seva sogra, Isabel Pantoja, no acaba mai.

Fa poc que la 'tonadillera' ha tornat de la seva gira per Llatinoamèrica, on ha triomfat a sobre dels escenaris. Tot i això, des de la seva tornada a Espanya no han parat de sortir rumors de tota mena: una possible reconciliació amb el seu fill Kiko, una comentada baralla amb el seu germà Agustín i fins i tot una suposada negociació econòmica que podria salvar-la de tots els deutes que arrossega.

Per descomptat, Irene Rosales sap que la seva família política sempre és a l'ull de l'huracà, però, com que no desitja preocupar-se en excés per aquest tipus de situacions, ara la seva prioritat és l'esport i seguir una alimentació saludable, ja que hi ha trobat els seus moments de tranquil·litat absoluta.