Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos tanca la seva setmana negra confirmant una mort propera

Terelu Campos s'ha mostrat emocionada en directe per la mort d'una persona molt especial

Terelu Campos porta uns dies complicats, televisivament parlant. I tot perquè ha tornat a rebre atacs i crítiques per part del seu ex, Pipi Estrada. Però, per si no n'hi hagués prou, ha rebut la notícia de la mort d'una persona a qui estima molt: Olivia Valère.

La filla gran de María Teresa tenia una relació estreta amb l'esmentada empresària francesa, de 75 anys. I és que havia freqüentat els diferents locals que tenia per Marbella i que eren destí de diversió per a tots els famosos.

Terelu Campos comparteix la trista notícia

La presentadora fa anys va gaudir molt de la nit de Marbella. En concret, ho va fer tenint com a escenari de les seves festes les diferents discoteques i bars que Olivia tenia a la zona. Precisament per aquest motiu les dues dones es coneixien molt bé i fins i tot havien arribat a forjar una amistat.

Donada aquesta circumstància, Terelu s'ha mostrat compungida a Sálvame perquè ha informat els espectadors que la francesa ha perdut la vida. Aquesta, que feia 40 anys que residia al nostre país, ha mort aquest dijous a París per culpa d'un càncer d'estómac que patia feia més d'un any.

Imatge d'Olivia Valère amb un vestit vermell i somrient
Olivia Valère ha mort a causa d'un càncer | Europa Press

La presentadora ha explicat alguns detalls de la trajectòria professional de Valère, com que va competir a l'oci nocturn amb una altra compatriota. De la mateixa manera, exposava: «Ella va ser la propulsora de fer de la discoteca un lloc diferent, ja que tenia un piano-bar. Aleshores aquest local a Marbella era el lloc de reunió d'actors, cantants, artistes, models...».

En aquest punt, no va dubtar a parlar més personalment de l'empresària i de la relació que mantenien. Així, visiblement emocionada, ha explicat: «Sento molt la seva mort. La vida me la va posar al camí i hem estat juntes molts anys».

«Des de fa molts anys no vaig a Marbella d'una manera habitual, però he fet reportatges a casa seva, he menjat a casa seva, he estat amb la seva família. Per això, des d'aquí vull enviar un petó als seus tres fills, Arnaud, Karen i Xavier. Això sí, amb què he tingut més relació ha estat amb Arnaud perquè és el que ha seguit més l'estela de la seva mare», explicava la presentadora.

A això afegia: «Demano un aplaudiment especial per a Olivia. Ha mort a París, però serà enterrada a Marbella com era el seu desig exprés. I un petó molt gran per a tu allà on siguis».

Terelu Campos i la seva amistat amb Olivia Valère

La mare d'Alejandra Rubio ha mostrat la relació especial que tenia amb l'empresària francesa, però no era l'única famosa que l'estimava moltíssim. I és que Valère va aconseguir l'afecte i el respecte de moltes cares conegudes del nostre país, com, per exemple, la també desapareguda Mila Ximénez.

Terelu Campos plorant en un plató de televisió
Terelu Campos ha reconegut l'estret vincle que mantenia amb Olivia | Mediaset

Ho va fer des del moment que va decidir quedar-se a Marbella cap a l'any 1983. I ho va fer perquè, com va explicar en una entrevista a El País, «A París havia nevat i feia fred. Aquí el cel era turquesa i brillava el sol. Qui ve a Marbella somia tornar perquè la vida és fàcil i saps que cada matí el sol brillarà».

Així doncs, es va quedar i va optar per posar en marxa diferents locals d'oci nocturn, com ara la discoteca que portava el seu nom. Locals famosos a tot el món. Per això han passat tota mena de 'celebrities', fins i tot internacionals, com seria el cas d'Antonio Banderas, Eva Longoria o Paris Hilton.

▶️ María Teresa Campos aclara sus palabras sobre Rocío Carrasco