Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

La filla petita d'Antonio David descobreix què fa el seu pare quan no és a casa

Antonio David Flores ha mostrat la vida que porta lluny dels seus fills

Antonio David Flores viu uns dies de relativa calma. Acostumat que la polèmica el persegueixi i que cada moviment seu generi un vendaval considerable, fa dies que se'n sap més aviat poc, de l'excol·laborador televisiu.

Embrancat en les batalles judicials contra Mediaset, Antonio David encara està pletòric per la sentència favorable que ha obtingut. La justícia ha anul·lat el seu acomiadament de Telecinco, i la indemnització que rebrà s'eleva fins als 150.000 euros.

A María Patiño també l'ha portat als tribunals, i la cosa no pinta bé per a la periodista. El va acusar de penjar cartells autoacusant-se de maltractador per a provocar llàstima i no ha pogut demostrar que sigui veritat.

És més que probable que Patiño figuri a la llista de persones que Antonio David vol demandar per haver-lo acusat de maltractador. Ha assegurat que aniran caient una per una, perquè aquest últim any ho ha passat molt malament per culpa seva.

En l'àmbit professional, el malagueny no té gaires projectes. És a dir, el canal que té a 'YouTube' no és suficient per a viure. Pel que fa a la batalla legal que fa temps que lluita, la seva estratègia és anar executant totes les demandes que ha anunciat.

Personalment, la seva vida ha fet un gir copernicà. Ha passat d'estar 'feliçment' casat amb Olga Moreno i viure amb els fills a Màlaga a començar una relació menys clandestina i més formal amb Marta Riesco.

 

Antonio David Flores viu la nit madrilenya amb Marta Riesco

Antonio David ha passat uns mesos «enfonsat», segons la seva ex, Olga Moreno. També ho va constatar la seva filla Rocío, que va afirmar que estava destrossat per tot el que havia viscut. Olga ja ha acceptat que el matrimoni s'ha acabat, i això també ha permès a Antonio David relaxar-se una mica i fer la seva vida.

Això últim és el que li va demanar la seva nòvia. No fa gaire, va trencar amb ell en directe com a venjança per haver-la deixat plantada a la seva festa d'aniversari. Allò va ser un punt d'inflexió a la relació, i les coses van començar a canviar des d'aquell dia.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores viuen un moment molt bo a la relació | Catalunya Diari

Molts apostaven que la història s'acabaria allà. Tot i això, es van donar una segona oportunitat i ara ja no s'amaguen.

I precisament això és el que han descobert els fills d'Antonio David. Quan el seu pare no és a Màlaga amb ells, és a Madrid amb Marta Riesco. La periodista d'Ana Rosa és una assídua d'Instagram, on penja desenes d'stories cada dia.

Els seus hobbies favorits són anar de restaurant i emprovar-se modelets per a ensenyar-los als seus seguidors. Tot i això, a les últimes publicacions que ha fet ja hi apareix Antonio David, cosa que abans era impensable.

Una de les últimes storiesque ha compartit ha deixat sense paraules els fills de l'extertulià. I és que és un vídeo en què se'l pot veure conduint un BMW descapotable pels carrers de Madrid mentre ella el grava. 

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco no s'estan de res | Instagram

Minuts abans, sortien de dinar en un restaurant, on l'exguàrdia civil també va accedir a fer-se fotos per a la seva nòvia.

Sense notícies de la trucada a la nòvia d'Antonio David Flores

Antonio David és conscient que la seva nòvia ha estat a punt de perdre la feina com a reportera a 'El Programa de Ana Rosa'. Després de la polèmica per la suposada trucada telefònica que Rociíto havia fet a Marta i que després es va demostrar que era inexistent, el pare de Ro Flores va tremolar.

Ell no té ingressos fixos, així que, si Marta s'hagués quedat a l'atur, la situació s'hauria complicat. Finalment, Riesco ha deixat de ser un personatge de la petita pantalla, almenys per als platós de Telecinco, i fa de reportera sense més ni més.

Ara vol escriure un llibre autobiogràfic, i va dir que aviat tindríem notícies de les proves que demostraran la famosa trucada de Rociíto. El seu as sota la màniga, segons ella mateixa assegura

Mentrestant, Antonio David i ella viuen una 'dolce vita' entre plats d'alta cuina i passejos nocturns en descapotable. Clar que sí!