Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del pis que Gerard Piqué té a Barcelona.

Piqué torna al seu pis de solter: veïns milionaris i una casa que val una morterada

El futbolista comparteix escala amb uns veïns milionaris

Fa uns dies que Gerard Piqué no deixa de ser notícia. I és que, després de la seva sonada separació de Shakira, el català estaria vivint al seu pis de solter al centre de Barcelona.

Es tracta d'un pis situat al carrer Muntaner, a l'Eixample, que va comprar fa més de 10 anys, abans de conèixer la seva ja exparella. El culer hi hauria tornat a viure, segons la informació que s'ha filtrat als mitjans de comunicació aquesta setmana.

Primer pla de Gerard Piqué.
Piqué estaria compartint escala amb uns veïns milionaris. | Europa Press

Els coneguts veïns milionaris de Gerard Piqué

El barri de Galvany, a Sarrià Sant-Gervasi, té una extensió de 20 quilòmetres i una població que arriba gairebé als 150.000 habitants. Es tracta d'un dels barris més luxosos de la capital catalana i una zona molt concorreguda per les figures més rellevants del país, que busquen per a viure la tranquil·litat que ofereix aquest barri.

És el cas de l'expresident de la GeneralitatJordi Pujol o la ja difunta Montserrat Caballé, que hi va viure durant diversos anys. Qui va ser company d'equip de Piqué, Carles Puyol, també hi va viure una temporada amb la seva parella, Vanesa Lorenzo, tot i que actualment no hi viuen perquè van marxar a Andorra. I fins i tot, un germà de la mateixa Shakira viu a la mateixa zona que l'esportista català.

Jordi Pujol a la sortida del Tanatori de les Corts.
Jordi Pujol viu al mateix barri que Gerard Piqué. | ACN

D'aquesta manera, Piqué s'acomiada dels il·lustres personatges que eren veïns de la parella. El marquès de Camps o la família de Sol Daurella, la presidenta de Coca Cola Iberian Partners SA, residien a la mateixa zona que Gerard Piqué i la cantant colombiana.

Un pis de luxe amb tres plantes

El jugador del Barça hauria comprat el pis l'any 2009 per 4,5 milions d'euros per reformar-lo completament. Es tracta d'un habitatge de tres plantes i amb diversos luxes, com una sala de billar, una terrassa amb piscina i una zona de chill out. Un pis ple de comoditats i que, segons apunten algunes fonts, podria haver compartit amb la seva presumpta amant.

De fet, el central blaugrana va llogar el pis al seu company Cesc Fábregas i a la seva dona Daniella Seemann l'any 2011, quan ell se'n va anar a viure amb Shakira. Ara, sembla que Piqué hi hauria tornat, després d'haver-se fet pública la seva separació de la mare dels seus fills.