Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique

Mala maror a la família Janeiro: el nom del fill de Jesulín de Ubrique no agrada

El canvi d'opinió de Jesulín de Ubrique sorprèn tothom

Des de l'entorn de Jesulín de Ubrique havien deixat entreveure que el seu fill nounat es diria de la mateixa manera que l'avi patern. Pretenia ser un homenatge a Humberto, mort fa un parell d'anys, però finalment, tant Jesulín com la seva dona han canviat de plans.

La parella ha intentat ser la més hermètica possible respecte a l'embaràs i al naixement del nen. Només els més íntims van conèixer al moment l'arribada al món d'Hugo, que és com es dirà el nen.

Tant Jesulín de Ubrique com María José Campanario van decidir que portarien aquesta situació amb molt de secretisme. Només van comunicar-ho als pares d'ella, a la mare d'ell, als germans de tots dos i als fills. I és que, segons sembla, hi havia un acord entre ells perquè no se n'assabentés ningú més.

Imatge de Jesulín de Ubrique rient al costat de Pablo Motos a El Hormiguero
Jesulín de Ubrique volia posar-li Humberto al seu fill | Atresmedia

Altres membres de la família o amics propers es van acabar assabentant per les filtracions que van arribar als mitjans de comunicació. Asseguren que els nous pares ni tan sols van informar la família del lloc escollit per donar llum ni de l'hora del part. D'aquesta manera, van optar per prendre's les coses amb calma.

De fet, fins dues hores després del naixement no van decidir comunicar la notícia als seus éssers estimats. Sense cap dubte, un fet força sorprenent, si tenim en compte com n'és d'important aquest dia per a qualsevol família.

És possible que qualsevol moviment estrany per part de l'entorn del torero o de la seva dona generaria una certa expectació entre els medis. I això és el que van intentar evitar en tot moment. Volien entrar al centre hospitalari sense fer soroll i romandre amb total normalitat, sense l'aclaparament dels fotògrafs.

Jesulín de Ubrique va optar per guardar silenci durant els darrers mesos. Només va intervenir a El Hormiguero, on per accident va avançar el sexe del nadó. És a dir, un altre dels detalls que tenien previst mantenir en secret.

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
La família de Jesulín de Ubrique es va emportar una decepció profunda | GTRES

Tal com recull La Razón, en primer lloc es va dir que el metge havia recomanat avançar el part tres setmanes. Més endavant es va publicar que el naixement es produiria al començament de juliol i darrerament s'havia parlat de mitjans de juny. Finalment el nen va arribar al món el passat dimarts 7 de juny a les 22.45.

El part va tenir lloc a l'hospital Puerta del Sur de Jerez de la Frontera. En principi, tant la mare com el nen es troben en perfecte estat de salut. Tothom està pendent que els pares es pronunciïn, sigui a les portes de l'hospital o a través d'una exclusiva.

María José Campanario desafía a los Janeiro nada más dar a luz

Jesulín de Ubrique va haver de cedir

A Jesulín de Ubrique li hauria agradat que el seu nadó es digués com el seu pare. El torero estava molt vinculat a Humberto i volia rendir-li el seu particular homenatge. De fet, tota la família estava convençuda que seria així.

Però, segons recull aquest mitjà, finalment María José Campanario va aconseguir convèncer-lo perquè canviés d'opinió. Finalment es van decantar per Hugo, ja que a ella no li agradava la proposta del destre.

Està previst que les pròximes hores, les dues filles grans es desplacin des de Madrid fins a Jerez per conèixer el seu germà. Tant l'Andrea com la Julia Janeiro estan encantades amb l'arribada del nen al món.

Ara, només queda per saber quins són els plans de Jesulín de Ubrique. Haurà de triar entre vendre el reportatge fotogràfic del naixement o posar amb la criatura a les portes de l'hospital.