Primer pla de María José Campanario amb unes ulleres de sol i somrient

L'obscur motiu pel qual no has vist encara el bebè de Jesulín i María José Campanario

Jesulín de Ubrique i María José Campanario juguen a la distracció i tenen un motiu per fer-ho

Novament, Jesulín de Ubrique i María José Campanario ja són pares. El nen, que segons les últimes informacions, es diu Hugo ha nascut aquest dimarts a la nit a un Hospital de Cadis.

Ja ha passat les primeres hores de vida envoltat dels seus pares, que no se separen d'ell en cap moment. També coneix ja els seus oncles Víctor i Beatriz Trapote, que ja han acudit a l'hospital i a la resta de familiars, que han anat desfilant pel centre de salut.

L'hermetisme en relació amb els detalls i les informacions sobre el nen del matrimoni continua sent molt alt. I és que hi ha una consigna clara que tota la família segueix rigorosament: no donar detalls als mitjans de comunicació.

Muntatge de Jesulín i María José Campanario
Jesulín de Ubrique i la seva dona, hermètics amb tothom | GTRES - Atresmedia

La més explícita fins ara ha estat Beatriz Trapote, que ha confirmat que tot està en ordre i que María José i Hugo estan bé. Ja hi ha informacions sobre el pes del nen o com ha estat el part, però en cap cas provenen de Jesulín i del seu entorn.

El motiu, segons ha explicat Kiko Hernández a Sálvame, té a veure amb un pla que fa temps que Jesús té orquestrat per a aquest moment. A més a més, Hernández ha llançat un parell de dards demolidors al destre.

El pla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario per al naixement d'Hugo

Jesulín i María José han mantingut durant aquests darrers anys una relació molt freda i distant amb els mitjans de comunicació. Únicament 'es porten bé' amb la revista Hola!, en la qual no han dubtat a aparèixer a la portada quan hi ha hagut un copiós xec pel mig.

Segons apunten a Sálvame, ara també serà així. El motiu que ningú digui res és que «s'està guardant tot per a l'exclusiva que veurem en una o dues setmanes». Segons Kiko Hernández, «estava ja tancat i pactat just quan es va quedar embarassada. A més ha fet posat amb tots els seus fills, només falta aquest».

Kiko va seguir sense filtres: «espero que els compensi, que l'exclusiva li paguin molt bé, però que trist quan el dia de demà li pregunti el seu fill que com va ser el dia del seu naixement. Tots amagats, truquem a l'àvia en secret perquè li ho digués a tothom, que trist, però si us compensa allà vosaltres».

Alhora, va enviar un últim i demolidor missatge al torero. «Jesulín, espero que amb aquest siguis millor pare que amb la primera, perquè has sigut un mal pare i un mal fill perquè vas deixar que li embarguessin la casa a la teva mare», va dir.

Per la seva banda, María Patiño va voler fer un capot a Belén Esteban, apuntant que aviat es produirà la visita d'Andrea Janeiro per conèixer el seu nou germanet. «Estic cada dia més orgullosa de ser la seva amiga, per l'educació que ha donat a la seva filla. Gràcies a aquesta absència de rancúnia té relació amb els seus germans. Aquesta visita existirà».

La tensa relació de Jesulín de Ubrique amb els mitjans

El naixement del petit Hugo que, segons José Antonio León, ha pesat 3,1 kg i ha nascut per cesària, ha donat peu al programa vespertí a repassar la trajectòria de Jesulín.

Així, se l'ha criticat molt per haver utilitzat la premsa del cor a l'inici de la seva carrera taurina, per després ignorar-la i criticar-la. També s'ha posat damunt la taula la mala relació que hi ha hagut entre Campanario i la família del seu marit.

Imatge de Jesulín de Ubrique rient al costat de Pablo Motos a El Hormiguero
Jesulín en dona una de calç i una de sorra als mitjans de comunicació | Mediaset

Aquest és un dels motius pels quals s'ha descartat que el nen es digui Humberto, ja que la relació entre l'odontòloga i el sogre no era precisament bona.

Patiño també trencava una llança a favor d'ella, assegurant que l'aïllament en què ha viscut María José aquests últims mesos, «és per un embaràs de risc i per la malaltia que públicament ha explicat —fibromiàlgia— i la tranquil·litat i estar apartada és una cosa que li han pogut recomanar».