Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban.

Les 6 paraules que Belén Esteban li acaba d'enviar a Jesulín de Ubrique

Belén Esteban per fi ha parlat després del naixement del nadó

Belén Esteban va conèixer dimarts passat que el pare de la seva filla havia estat el pare per quart cop després del naixement del seu fill Hugo.

La notícia de l'arribada del tercer fill de Jesulín d'Ubrique i María José Campanario era una de les novetats més esperades de l'any. I tot després que el mes de desembre passat, el matrimoni anunciés a través d'una exclusiva que la castellonenca estava embarassada.

Sens dubte, el naixement d'una nova vida sempre és motiu d'alegria i sinó que s'ho diguin als Janeiro Campanario. Quan va donar a llum, alguns membres de la seva família posaven rumb fins a Jerez de la Frontera per donar l'enhorabona a l'odontòloga i a l'extorero.

Belén Esteban reacciona després del naixement del nadó de Jesulín

Una de les primeres que s'ha desplaçat fins a la ciutat gaditana ha estat Juls Janeiro, la filla gran del matrimoni i que actualment viu a Madrid amb el seu xicot italià.

Fotomuntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban
Jesulín de Ubrique ha rebut un missatge de felicitació de la seva ex | Catalunya Diari

Al costat de Tommy Rossi, la jove influencer s'ha desplaçat fins a Andalusia, igual que farà les pròximes hores Andrea Janeiro, la primera filla de Jesulín de Ubrique.

Però allò que tots aquells que segueixen la premsa rosa volien conèixer era la reacció de Belén Esteban. Volien saber-ho després del naixement d'un bebè, que esperat o no, serà l'alegria de la casa dels Janeiro Campanario en els pròxims anys.

La col·laboradora de Sálvame, que fa molt de temps que té pau pel que fa a la guerra mediàtica amb el pare de la seva filla i l'odontòloga, ha parlat. També ha reaccionat a aquesta notícia que ha trencat els mitjans digitals de les principals revistes del cor.

La de Paracuellos, que segueix el procés de recuperació de la complicada operació de tíbia i peroné, no s'ha volgut oblidar d'aquell naixement que ha fet feliç la seva filla.

La breu felicitació de Belén al pare de la seva filla

Des de El programa de Ana Rosa, i més concretament el col·laborador Pepe del Real, s'ha posat en contacte amb la 'Princesa del poble'. Ho ha fet per saber què opinava d'aquesta notícia que afecta indirectament la sempre polèmica tertuliana de Sálvame.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín han tingut un altre fill i Belén Esteban ha reaccionat així | Mediaset

Pepe del Real li ha preguntat a Belén si havia felicitat els pares de la criatura i la dona de Miguel Marcos li ha respost que «sí». Li ha comunicat que s'alegra que tot hagi sortit bé en un part que va agafar per sorpresa més d'un.

«Els envio un petó a tots», li deixava anar Belén al col·laborador de El programa d'Ana Rosa en una breu declaració sense grans ostentació

Andrea Janeiro, «molt contenta» després de l'arribada d'Hugo

Tot i aquesta breu felicitació, cal recordar que Belén Esteban ja va felicitar el matrimoni quan va sortir la notícia fa uns sis mesos.

María José Campanario i Andrea Janeiro
María José Campanario ha vist com Andrea Janeiro ha rebut amb alegria el naixement del seu germà | LND

I és que la de Paracuellos és sabedora que tot el que faci feliç a l'Andrea, com el que està vivint amb el seu germanet, a ella també la deixa satisfeta.

Per acabar-ho d'adobar, des de l'entorn d'Andrea Janeiro s'ha filtrat que l'única filla de Belén Esteban està pletòrica després de saber que el seu germà ha vingut al món. I és que «està molt contenta» per aquesta novetat a la seva vida, a més de desitjosa d'acudir a l'hospital de Jerez per poder donar-li tot el seu afecte al nounat.